Metoda LOVERBOY face noi victime. Coșmarul unor minore obligate să se PROSTITUEZE: Dă-le dracu’ DE INFECȚII, DE GUNOAIE

Metoda LOVERBOY face noi victime. Coșmarul unor minore obligate să se PROSTITUEZE: Dă-le dracu' DE INFECȚII, DE GUNOAIE
Publicat: 28/01/2019, 23:39

Procurorii DIICOT Galați au trimis în judecată doi tineri pentru trafic de minori și proxenetism, informeazăObiectiv Vocea Brăilei.

„În perioada mai 2017-noiembrie 2018, Șaim Cezar-Marian (26 de ani) și Balașca Alexandru (27 de ani) din Brăila, au recrutat prin metoda „Loverboy”, transportat și adăpostit patru adolescente, cu vârsta cuprinsă între 14 și 17 ani, pe care prin constrângere fizică și morală – prin răpire în cazul uneia dintre minore – prin inducere și menținere în eroare, profitând de imposibilitatea de a se apăra și de a-și exprima voința, precum și profitând de starea vădită de vulnerabilitate, le-au exploatat prin obligarea la practicarea prostituției, potrivit anchetatorilor.

Copilele erau obligate să se prostitueze „la stradă” pe raza județelor Galați, Brăila, Constanța și uneori, în diverse apartamente închiriate în regim hotelier. Fetele nu primeau nici un ban, iar sumele obținute (peste 100.000 de lei) au fost cheltuite în totalitate de către cei doi proxeneți și membrii familiilor acestora.

„Pe parcursul lunii octombrie 2018, cei doi inculpați au înlesnit practicarea prostituției de către o martoră majoră, „la stradă” pe raza localității Baldovinești, județul Brăila”, susțin procurorii DIICOT Galați.

Procurorii DIICOT Galați, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, au efectuat, pe 13 noiembrie, cinci percheziții domiciliare pe raza județelor Brăila și Dâmbovița, ocazie cu care au fost găsite și ridicate mai multe mijloace de probă care dovedesc modul cum adolescentele erau forțate să își vândă trupul.

Coșmarul unor minore obligate să se PROSTITUEZE

În aceeași zi, procurorii i-au reținut pentru 24 de ore pe Șaim Cezar-Marian, zis „Botu„, în vârstă de 27 de ani, și Balașca Alexandru, zis „Ducu„, în vârstă de 26 ani, pentru trafic de minori și proxenetism.

„Murături”, „infecții”, „gunoaie” ori „giorsete”, sunt doar câteva nume de cod pentru victimele obligate să se prostitueze.

O convorbire telefonică interceptată de DIICOT arată faptul că proxeneții tratau fetele ca pe niște bunuri, de care se puteau debarasa oricând doreau.

Șaim Cezar: Îs două… două murături și aia și aialaltă, ai înțeles? Și are să-mi facă mie niște plăți, așa… că-mi trebuie… că așa vreau eu.

Martor: Are să-ți dea niște bani. Păi așa, fii mai explicit.

Șaim Cezar: Nu are să-mi dea niște bani că i-am dat, vreo datorie ceva. Vreau eu așa… niște bani de la ea.

Martor: A, vrei tu niște bani așa.

Șaim Cezar: Da…

Martor: Păi, îți dai și tu seama acuma. Că dacă acuma-i cu omul ăsta, tu ai mai da banii la cineva? Nimeni n-ar mai da banii, nu?

Șaim Cezar: Îți dai seama mă? Păi da” și ea a încercat să-mi facă rău.(…) Hai mă, dă-le dracu’ de infecții, de gunoaie.(…) O prind, îi trag un picior și-i dau drumul. Nu vreau niciun ban de la ea, dă-o dracu’ de infectă! Atâta tot.

Martor: Vrei să o bați să-ți faci plăcerea, nu?

Șaim Cezar: Să-i trag eu, da un picior, uite așa!

Martor: Asta-i plăcerea ta, nu?

Șaim Cezar: Da, frățiorul meu! Da, da!

Martor: Că ai educat-o, ai învățat-o să facă și ea treabă… Și acum s-a șmecherit!

Șaim Cezar: Da, da, da! Asta este! Curvele… șmecherite pe traseu! Nu știi ce înseamnă!

Martor: Am înțeles, mă, moșule!

Foto: Hepta

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase