Metrorex nu și-a dat acordul pentru „No Pants Subway Ride”, călătorii indecenți vor fi amendați

Metrorex nu și-a dat acordul pentru No Pants Subway Ride, călătorii indecenți vor fi amendați
Publicat: 07/01/2015, 16:17

Sursele citate au spus că Metrorex are obligația de a transporta pasagerii în condiții decente, iar cei care ar călători fără pantaloni, ar da dovadă de lipsă de respect față de ceilalți călători, precizând că angajații vor sesiza Poliția Metrou în cazul în care cineva încalcă ordinea și liniștea publică sau este indecent.

„Este un act de indecență și de lipsă de respect față de ceilalți călători”, au precizat reprezentanții Metrorex, adăugând că dacă vor fi astfel de cazuri, se vor aplica sancțiuni conform legii.

Evenimentul No Pants Subway Ride (Fără pantaloni la metrou), care are loc la nivel mondial începând din 2002, este plănuit să se desfășoare pentru prima dată și în București, duminică, de la ora 15.00, când locuitorii orașului sunt invitați să se plimbe cu metroul fără să poarte pantaloni.

No Pants Subway Ride este un eveniment global, care se întâmplă an de an și care a început în 2002, în New York, la inițiativa Improv Everywhere.

Evenimentul a debutat ca o farsă, la care au participat șapte persoane, și s-a transformat de-a lungul timpului într-o celebrare a ridicolului.

În acest an, la eveniment vor participa cel puțin 60 de orașe din lume, fiind pentru prima dată când manifestarea este planificată să fie organizată și în București, potrivit informațiilor prezentate pe pagina de Facebook dedicată „No Pants Subway Ride”.

Evenimentul se va desfășura duminică, de la ora 15.00, în toate orașele participante.

În București, cei interesați să participe sunt așteptați duminică, la ora 15.00, la ieșirea de metrou Unirii – Hanul lui Manuc. Planul pentru ruta și modul în care vor fi organizați participanții va fi anunțat la locul de întâlnire.

La punctul de întâlnire, participanții vor fi organizați în grupe și împărțiți la un anumit vagon. Liderul de grup va împărți participanții în grupe mai mici, atribuind fiecăruia o stație specifică unde să se dezbrace de pantaloni, respectiv fustă.

Participanții trebuie să aibă la ei un rucsac sau o sacoșă pentru a depozita pantalonii, o cartelă de acces la metrou sau bani pentru ea și mult entuziasm. De asemenea, aceștia trebuie să poarte haine normale de iarnă (pălărie, căciulă, mănuși etc.).

Participanții la manifestare își vor scoate pantalonii în interiorul stației de metrou, înainte de a intra în vagoane. Participanții la eveniment trebuie să poarte boxeri sau pantaloni scurți, nefiind permisă versiunea de chiloți tanga.

La eveniment pot participa cei care sunt dispuși să își dea pantalonii jos de pe ei la metrou, cei care au abilitatea de a menține un ton indiferent cu privire la acest lucru și care au un bilet de metrou valid.

Participanții la eveniment trebuie să acționeze ca de obicei, să nu interacționeze cu alți participanți pe care nu îi cunoaște. În cazul în care sunt întrebați de oameni de ce circulă în acest mod, ei le vor spune acestora că „au uitat pantalonii acasă” și, da, le este „un pic rece”. De asemenea, trebuie să insiste că este o coincidență faptul că și alte persoane și-au uitat în aceeași zi pantalonii acasă.

De asemenea, participanții trebuie să stea în vagon cum ar sta de obicei. Pot citi o revistă sau o carte sau să aibă activitățile pe care le au de fiecare dată când circulă cu metroul.

Evenimentul No Pants Subway Ride este plănuit să se desfășoare duminică, de la ora 15.00, și în orașe precum New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Brisbane, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Miami, Montreal, Paris, Praga, Riga, Roma, San Francisco, Stockholm, Sydney, Toronto, Vancouver și Washington DC, potrivit site-ului improveverywhere.com.

Un nou transfer de TOP la CFR Cluj. Şefii campioanei României îi îndeplinesc toate dorinţele...
Prodanca a aflat cine e amanta lui Reghe şi o AMENINŢĂ în ultimul hal: 'O...
FOTO. Mihaela Rădulescu, apariție interzisă! O rochie transparentă, prin care s-a văzut prea mult
Alimentul care scade temperatura corporală. 10 mâncăruri pentru caniculă
Andreea Marin ARUNCĂ BOMBA! Vedeta, însărcinată? ‘Vom avea şi un copil!’
Motivul pentru care Ilie Năstase o sfătuiește pe Simona Halep să nu rateze Wimbledonul |...
E oficial! De când vor fi MAJORATE ALOCAŢIILE pentru copii. Câţi bani vor lua micuţii
Energia electrică a atins cel mai mare preţ înregistrat vreodată pe piaţa spot din România
BANCUL ZILEI – Amor nebun cu vecina, din răzbunare!
Anthony Fauci trage un semnal de alarmă: Cine este mai predispus să se infecteze cu...
Prodanca a aflat cine e amanta lui Reghe şi o AMENINŢĂ în ultimul hal: 'O...
O RACHETĂ de mari dimensiuni a fost descoperită pe un câmp. Din ea iese ceva...
Alimentul oltenesc după care nemții sunt înnebuniți. Producția ia imediat drumul Germaniei, românii nu apucă...
Euro 2020. Cum se răzbună Germania pe UEFA după ce forul european a interzis iluminarea...
Fiica lui Michael Jackson, dezvăluire șocantă despre un incident petrecut alături de tatăl ei
Ultima oră: Celebrul om de afaceri S-A SINUCIS... Primele informații
Lovitură pentru cei vaccinați cu ambele doze de PFIZER! Boala cumplită care poata apărea ca...
Are CANCER! Încă o dramă în lumea muzicală. ”E nașpa și sunt speriat. Vă iubesc...
S-a prăbuşit City Insurance, cea mai mare companie de RCA! Tot managementul este suspendat, Fondul...
Cine este prima femeie din clubul miliardarilor din ţara noastră. Ea a construit de la...