Metrorex nu și-a dat acordul pentru „No Pants Subway Ride”, călătorii indecenți vor fi amendați

Metrorex nu și-a dat acordul pentru No Pants Subway Ride, călătorii indecenți vor fi amendați
Publicat: 07/01/2015, 16:17

Sursele citate au spus că Metrorex are obligația de a transporta pasagerii în condiții decente, iar cei care ar călători fără pantaloni, ar da dovadă de lipsă de respect față de ceilalți călători, precizând că angajații vor sesiza Poliția Metrou în cazul în care cineva încalcă ordinea și liniștea publică sau este indecent.

„Este un act de indecență și de lipsă de respect față de ceilalți călători”, au precizat reprezentanții Metrorex, adăugând că dacă vor fi astfel de cazuri, se vor aplica sancțiuni conform legii.

Evenimentul No Pants Subway Ride (Fără pantaloni la metrou), care are loc la nivel mondial începând din 2002, este plănuit să se desfășoare pentru prima dată și în București, duminică, de la ora 15.00, când locuitorii orașului sunt invitați să se plimbe cu metroul fără să poarte pantaloni.

No Pants Subway Ride este un eveniment global, care se întâmplă an de an și care a început în 2002, în New York, la inițiativa Improv Everywhere.

Evenimentul a debutat ca o farsă, la care au participat șapte persoane, și s-a transformat de-a lungul timpului într-o celebrare a ridicolului.

În acest an, la eveniment vor participa cel puțin 60 de orașe din lume, fiind pentru prima dată când manifestarea este planificată să fie organizată și în București, potrivit informațiilor prezentate pe pagina de Facebook dedicată „No Pants Subway Ride”.

Evenimentul se va desfășura duminică, de la ora 15.00, în toate orașele participante.

În București, cei interesați să participe sunt așteptați duminică, la ora 15.00, la ieșirea de metrou Unirii – Hanul lui Manuc. Planul pentru ruta și modul în care vor fi organizați participanții va fi anunțat la locul de întâlnire.

La punctul de întâlnire, participanții vor fi organizați în grupe și împărțiți la un anumit vagon. Liderul de grup va împărți participanții în grupe mai mici, atribuind fiecăruia o stație specifică unde să se dezbrace de pantaloni, respectiv fustă.

Participanții trebuie să aibă la ei un rucsac sau o sacoșă pentru a depozita pantalonii, o cartelă de acces la metrou sau bani pentru ea și mult entuziasm. De asemenea, aceștia trebuie să poarte haine normale de iarnă (pălărie, căciulă, mănuși etc.).

Participanții la manifestare își vor scoate pantalonii în interiorul stației de metrou, înainte de a intra în vagoane. Participanții la eveniment trebuie să poarte boxeri sau pantaloni scurți, nefiind permisă versiunea de chiloți tanga.

La eveniment pot participa cei care sunt dispuși să își dea pantalonii jos de pe ei la metrou, cei care au abilitatea de a menține un ton indiferent cu privire la acest lucru și care au un bilet de metrou valid.

Participanții la eveniment trebuie să acționeze ca de obicei, să nu interacționeze cu alți participanți pe care nu îi cunoaște. În cazul în care sunt întrebați de oameni de ce circulă în acest mod, ei le vor spune acestora că „au uitat pantalonii acasă” și, da, le este „un pic rece”. De asemenea, trebuie să insiste că este o coincidență faptul că și alte persoane și-au uitat în aceeași zi pantalonii acasă.

De asemenea, participanții trebuie să stea în vagon cum ar sta de obicei. Pot citi o revistă sau o carte sau să aibă activitățile pe care le au de fiecare dată când circulă cu metroul.

Evenimentul No Pants Subway Ride este plănuit să se desfășoare duminică, de la ora 15.00, și în orașe precum New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Brisbane, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Miami, Montreal, Paris, Praga, Riga, Roma, San Francisco, Stockholm, Sydney, Toronto, Vancouver și Washington DC, potrivit site-ului improveverywhere.com.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte