Mihai Fifor va candida pentru Primăria Arad: ”E nevoie de o echipa cât mai puternică pentru a intra în luptă împotriva grupării Falcă”

Mihai Fifor va candida pentru Primăria Arad: ”E nevoie de o echipa cât mai puternică pentru a intra în luptă împotriva grupării Falcă”
Mihai Fifor va candida pentru Primăria Arad: ”E nevoie de o echipa cât mai puternică pentru a intra în luptă împotriva grupării Falcă” / Sursă Foto: Mihai Fifor / Facebook
Publicat: 04/08/2020, 15:47
Actualizat: 06/04/2021, 17:45

Fostul ministru al Apărării, Mihai Fifor, va candida pentru Primăria Arad. Acesta a făcut public numele unei alianțe între mai multe partide, din partea căria va candida. Potrivit lui Fifor, este nevoie „de o echipa cât mai puternică pentru a intra în luptă împotriva grupării Falcă”.

Fifor va candida din partea alianței „Platforma Social-Liberal Creștină”

Potrivit lui Fifor, platforma din partea căreia va candida se numește „Platforma Social-Liberal Creștină (PSLC)”.

„Platforma Social-Liberal Creștină (PSLC) este numele alianței electorale pe care am semnat-o astăzi cu liderii ALDE și PNȚCD. O decizie pe care am luat-o în forul de conducere al PSD Arad, fiind susținut de colegii mei (…). În cadrul conferinței de presă, organizate cu această ocazie, mi-am anunțat oficial candidatura pentru Primăria Arad și l-am prezentat și pe colegul nostru, Ruben Budău, care va intra în luptă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Arad”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Mihai Fifor spune că această alianță are scopul de a „intra în luptă împotriva grupării Falcă care căpușează Aradul de 16 ani.”

„De ce o alianță și nu, simplu, PSD? Pentru că e nevoie de o echipă cât mai mare, de o echipa cât mai puternică pentru a intra în luptă împotriva grupării Falcă, care căpușează Aradul de 16 ani.
E nevoie să fim cât mai mulți. E nevoie să fim puternici împreună, pentru Arad. Atât pentru județ, cât și pentru municipiu. Ne dorim să nu ne mai uităm cu jind la orașele din jurul nostru, care s-au dezvoltat enorm în ultimii ani. Ne dorim și noi un Arad modern, european, cool. Un Arad care să își recupereze valorile și să își recapete supranumele de , adevărata perlă a Vestului României”.

Platforma Social-Liberal Creștină (PSLC)este numele alianței electorale pe care am semnat-o astăzi cu liderii ALDE…

Publicată de Mihai Fifor pe Marţi, 4 august 2020