Mitingul PNL din Parcul Izvor a început, în ploaie, cu discursuri ale unor lideri liberali

Mitingul organizat de PNL în ziua dezbaterii în Parlament a moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Ponta a început, marți, în Parcul Izvor, cu discursuri ale unor lideri liberali, între care Cristian Bușoi, Teodor Atanasiu, participanții purtând pancarte cu mesaje precum "Alege România, nu Ponta".

Manifestația se desfășoară în condiții de ploaie, majoritatea participanților purtând umbrele. Mitingul a început oficial la 10:00, însă autocare care aduceau membri PNL la manifestație au continuat să vină în zona Parcului Izvor și după această oră.

Participanții la mitingul PNL poartă pancarte pe care se pot citi mesaje precum „Ponta ≠ inters național”, „Alege România, nu Ponta”, „Premier mincinos”, „Parlamentari, nu fiți oile lui Ponta”.

De pe scena amenajată la această manifestație au luat cuvântul, până la ora transmiterii acestei știri, mai mulți lideri PNL, între care Cristian Bușoi, Teodor Atanasiu, Anca Boagiu.

Aceștia le-au mulțumit oamenilor că au venit la miting pe această vreme ploaiasă și au arătat că este „o premieră în istoria UE ca un premier trimis în judecată să nu-și dea demisia”.

„Oamenii care îl susțin pe Ponta sunt reprezentanți ai interesului antinațional”, a susținut Boagiu.

Camera Deputaților și Senatul se reunesc, marți dimineață, pentru a dezbate a patra moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta.

Moțiunea de cenzură a PNL- „Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta” este semnată de 180 de parlamentari ai opoziției, însă, pentru adoptarea ei și, implicit, pentru demiterea Guvernului este nevoie de voturile a jumătate plus unu din numărul total al parlamentarilor, adică 276 voturi. Chiar dacă toți parlamentarii liberali sunt prezenți și votează, ar mai fi nevoie de alte 100 de voturi. Doar UDMR și PMP au anunțat că susțin demersul PNL, însă voturile lor sunt insuficiente.

Inchide