Nicușor Dan neagă că în echipa sa ar exista o persoană testată pozitiv pentru coronavirus/ Cine este liberalul din staff-ul lui Dan vizat de aceste zvonuri

Nicușor Dan neagă că în echipa sa ar exista o persoană testată pozitiv pentru coronavirus/ Cine este liberalul din staff-ul lui Dan vizat de aceste zvonuri
„Nu există niciun om în echipa noastră care să aibă coronavirus”, a declarat sâmbătă Nicușor Dan, candidatul la Primăria Capitalei susținut de PNL și USR Plus
Publicat: 19/09/2020, 19:08
Actualizat: 19/09/2020, 19:10

Nicușor Dan a negat, sâmbătă, într-o conferință de presă, zvonurile preluate în mass-media potrivit cărora în echipa sa de campanie ar exista o persoană testată pozitiv cu virusul SARS-COV 2. Candidatul la funcția de primar al Capitalei, cu susținerea PNL și USR-PLUS spune că această campanie electorală este bazată pe ”minciună și manipulare” și pe „mesaje online neasumate”. 

„Este o campanie de minciună și manipulare, bazată pe telefoane, pe mesaje online neasumate. În primul rând, nu există niciun om în echipa noastră care să aibă coronavirus. Este o minciună și este o inconștiență să minți pe un astfel de subiect”, a declarat Nicușor Dan.

Reacția sa vine pe fondul informațiilor apărute în presă și preluate de mai multe publicații, potrivit cărora Sebastian Buși, liberalul din staff-ul de campanie al lui Nicușor Dan, dar și pe lista de consilieri municipali întocmită de PNL, ar fi fost testat recent pentru coronavirus, testul fiind pozitiv.

„Administrația liberală din București, împreună noul primar al Capitalei, Nicușor Dan, va respecta cetățenii și va conduce în folosul comunității și al fiecărui locuitor. Transparent, cinstit și eficient!”, a scris pe Facebook Sebastian Buși

Sebastian Buși a participat recent, cu aproximativ o săptămână în urmă, la o acțiune în Sectorul 1, alături de Nicușor Dan. Din fotografiile publicate pe Facebook rezultă că cei doi oameni politici au stat alături pe întreaga durată a acțiunii.

„O nouă zi în stradă, alături de bucureșteni, în Sectorul 1 al Capitalei!

Echipa candidaților PNL pentru Consiliul General al Municipiului București s-a aflat, și astăzi, pe teren, alături de candidatul dreptei la Primăria Generală, Nicușor Dan.

Stradă cu stradă, sector cu sector, aflăm cum vor bucureștenii să arate orașul în care trăiesc și ce nemulțumiri au, după 4 ani de administrație coșmar PSD-Firea.

Administrația liberală din București, împreună noul primar al Capitalei, Nicușor Dan, va respecta cetățenii și va conduce în folosul comunității și al fiecărui locuitor. Transparent, cinstit și eficient!”, a scris pe Facebook Sebastian Buși, care face parte din echipa propusă de PNL pentru Consiliul General al Capitalei.

O nouă zi în stradă, alături de bucureșteni, în Sectorul 1 al Capitalei!Echipa candidaților PNL pentru Consiliul…

Publicată de Sebastian Busi pe Vineri, 11 septembrie 2020

Nicușor Dan: Fake news-ul de ieri cu DNA, o minciună absolută!

Nicușor Dan a exemplificat fake-news-urile din campanie, amintind și de scandalul cu autorizația din parcul Tineretului.

„Fake news-ul de ieri cu DNA, o minciună absolută. Faptul că în Parcul Tineretului nu există autorizație – exista autorizație definitivă pentru acea construcție. Că voi tăia subvenția la căldură, nu e adevărat. Mai mult, ei nu plătesc subvenția și de aia Termoenergetica este în halul în care este și oamenii nu au acum apă caldă. Că voi tăia subvenția la transportul public – fals. Că voi tăia subvenția pentru persoanele cu dizabilități – fals. Niciodată nu am spus așa ceva, dimpotrivă, am spus foarte multe măsuri pe care actuala administrație nu le-a luat și pe care noi le vom lua pentru persoanele cu dizabilități, începând cu accesibilizarea orașului”, a declarat Nicușor Dan precizând declarându-se optimist că „bucureștenii vor înțelege cine vine cu proiecte, cine vine cu soluții pentru viața lor reală și cine se folosește de minciuni ca să acopere nerealizările și eșecurile mandatului pe care l-a avut”, a mai spus Nicușor Dan, potrivit B1TV.

În acest context, Dan a amintit că în urmă cu câteva zile a prezentat ”Caracatița Firea – Pandele în administrația publică din București” și a spus că așteaptă explicații din partea Gabrielei Firea cu privire la acest subiect.

”În schimb, eu am venit cu niște informații. Am spus că există 50 de persoane care conduc, de fapt, Primăria Capitalei și care au singura calitate de a fi nași, fini, prieteni, parteneri de afaceri, vecini care în felul ăsta au ajus la Primăria Capitalei. Vreau un răspuns la chestiunea asta. Oamenii ăștia, din cauză că nu au o competență pentru funcțiile pe care le ocupă, nu sunt în stare să atragă fonduri europene nu sunt în stare să rezolve traficul, poluarea”, a mai spus Nicușor Dan.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O zonă turistică populară, închisă din cauza unor flori care miros urât