Marian Buga
07.08.2015
Știri

O femeie din Arad a fost rănită grav după ce un zid al casei sale s-a prăbușit peste ea

O femeie din Arad a fost rănită grav după ce un zid al casei sale s-a prăbușit peste ea
Un zid al unei case vechi din chirpici, din județul Arad, s-a prăbușit, în noaptea de joi spre vineri, iar proprietara, care dormea în cameră, a fost prinsă sub dărâmături și salvată de pompieri, însă este grav rănită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, George Pleșca, o casă veche construită din chirpici s-a prăbușit parțial în localitatea Roșia Nouă, iar proprietara, în vârstă de 74 de ani, a fost prinsă sub dărâmături.

Femeia dormea în camera afectată, unde un zid s-a prăbușit din cauza stării de degradare în care se afla locuința. Femeia a fost acoperită de dărâmături, iar vecinii au sunat la 112 pentru a cere ajutor. Un echipaj de pompieri din localitatea Birchiș a mers la fața locului și a scos-o pe victimă de sub dărâmături, iar o ambulanță a preluat-o și a transportat-o la Spitalul Clinic Județean de Urgență.

Conform medicilor, femeia are fracturi la picioare și va fi suspusă și altor investigații, pentru a se stabili dacă are sau nu și leziuni interne.

×
Inchide