O valiză suspectă a fost găsită în zona centrală a Constanței – VIDEO

Redactor:
Corespondenti
O valiză suspectă a fost găsită, vineri, în zona centrală a Constanței, în zonă fiind solicitată intervenția pirotehniștilor, transmite corespondentul Mediafax.

Valiza suspectă a fost găsită în zona centrală a orașului Constanța și a fost solciitată intervenția de urgență a polițiștilor și pirotehniștilor.

De asemenea, s-a intervenit cu robotul pentru misiuni speciale pentru verificarea valizei suspecte.

În momentul deschiderii, în valiză au fost găsite bidoane de plastic în care fusese, anterior, apă plată.

Polițiștii constănțeni au fost sesizați despre existența valizei suspecte de către o femeie care trecea prin zona intersecției bulevardului Mamaia cu bulevardul Tomis.

Echipa pirotehnică din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, ajunsă la fața locului, a verificat conținutul valizei suspecte.

„Polițiștii constănțeni au luat măsuri de delimitare a zonei în care a fost semnalată prezența coletului suspect, de deviere a traficului rutier auto si pietonal pentru protejarea populației, în eventualitatea procedurii unei stări de pericol. Cu ocazia verificării de specialitate nu au fost identificate dispozitive explozive improvizate. În interiorul valizei au fost identificate recipiente de plastic goale”, au transmis reprezentanții Poliției Constanța.

Bagajul a fost ridicat de polițiștii constănțeni, pentru a fi restituit către titularul de drept.

Până în momentul transmiterii acestei știri, valiza nu a fost revendicată.

 

Inchide