„Orășelul lui Moș Crăciun” din București nu s-a mai deschis în această seară. Anunțul făcut de Primăria Sector 4

„Orășelul lui Moș Crăciun” din București nu s-a mai deschis în această seară. Anunțul făcut de Primăria Sector 4
Mai multe pe gandul.info

„Deschiderea „Orășelului lui Moș Crăciun”, programată pentru această (sâmbătă – n.red.) seară, se amână pentru săptămâna viitoare! Din cauza vremii nefavorabile, organizatorii au luat decizia de a inaugura „Orășelul lui Moș Crăciun” din parcul Lumea Copiilor, vinerea viitore, pe data de 24 noiembrie. Tot atunci se va deschide și Târgul de Crăciun, la care vizitatorii vor găsi aproape 50 de căsuțe cu ornamente de sezon, globuri, ghirlande, produse de artizanat și fel de fel de bunătăți la tot pasul, dar și patinoarul pe care copiii alături de părinți se pot distra în voie”, conform sursei citate.

Inițial, Primăria Sectorului 4 anunțase că Parcul Lumea Copiilor va deveni „Orășelul lui Moș Crăciun” și va găzdui, în perioada 18 noiembrie- 31 decembrie, concerte în aer liber, spectacole pentru copii, carusele, patinoar, concursuri cu premii, daruri și surprize.

Potrivit sursei citate, tot sâmbătă ar fi trebuit să se deschidă și Căsuța lui Moș Crăciun, unde copiii pot face poze cu spiridușii și pot scrie scrisori, urmând ca pe 15 decembrie va ajunge și Moșul pentru a se întâlni cu cei mici.

„În toată această perioadă, Orășelul lui Moș Crăciun va gazdui și Târgul de Crăciun, care va fi deschis până în luna ianuarie a anului viitor. Aici vizitatorii vor găsi aproape 50 de căsuțe cu ornamente de sezon, globuri, ghirlande, produse de artizanat și fel de fel de bunătăți la tot pasul. De la preparate tradiționale, specifice sărbătorilor de iarnă, la nelipsitul cozonac de casă sau aromata turtă dulce, producătorii au pregătit de toate”, comunicase instituția.

Inchide