Picioarele unui fost soldat american, găsite pe un câmp din Bragadiru. Bărbatul dispăruse de trei luni (DETALII EXCLUSIVE)

Picioarele unui fost soldat american, găsite pe un câmp din Bragadiru. Bărbatul dispăruse de trei luni (DETALII EXCLUSIVE)
Gabe Burkhardt a fost militar în cadrul forțelor aeriene ale SUA/Sursa/Facebook
Publicat: 02/11/2020, 14:33
Actualizat: 02/11/2020, 14:33

Picioarele unui fost soldat american, stabilit în România, au fost găsite pe un teren viran din orașul ilfovean Bragadiru. Acesta dispăruse de acasă încă din 18 iulie și era căutat de polițiști. La fața locului s-au găsit mai multe bunuri, între care șapca, rucsacul și telefonul mobil, însă cealaltă jumătate a corpului nu a fost găsită de anchetatori.

După ce a fost trecut în rezervă, cetățeanul american Gabe Burkhardt, fost combatant al armatei SUA în cadrul forțelor aeriene, s-a căsătorit cu o româncă și s-a stabilit în Buftea.

În data de 18 iulie, soția americanului a anunțat Poliția Ilfov cu privire la faptul că bărbatul ei a plecat de acasă și nu a mai revenit.

Surse judiciare au declarat, pentru Gândul.ro, că femeia a spus despre Gabe Burkhardt că și-a lăsat actele acasă și nu a luat cu el decât telefonul mobil.

În plus, soția acestuia a mai spus că fostul militar are probleme de natură psihică și suferă de o depresie puternică. În acest sens, bărbatul ar fi avut, în trecut, mai multe tentative de suicid, însă, de fiecare dată, nu reușise să meargă până la capăt.

Conștienți că viața dispărutului este în pericol, având în vedere antecedentele sale, polițiștii au pornit atunci, imediat, peurmele sale și au încercat să-l localizeze după semnalul telefonului. Astfel, au ajuns în apropierea unui cimitir, însă acesta apucase să plece, iar semnalul dispăruse.

În acest context, anchetatorii au folosit și un câine de urmă, dar câinele polițist nu i-a putut conduce prea departe.

La exact trei luni de la dispariția lui Burkhardt, un bărbat care se plimba cu ATV-ul pe un teren viran din Bragadiru, a făcut o desoperire macabră, după ce a obserbat picioarele unui om.

Acesta a sunat imediat la numărul de urgență 112. Polițiștii au făcut imediat legătura cu bărbatul dispărut în iulie, mai ales că la fața locului au găsit un rucsacul, șapca, o pereche de ochelari și un telefon mobil, pe care nevasta americanului le-a recunoscut ca fiind ale soțului ei.

Totuși, a rămas un mister în ce privește a doua jumătate a corpului, în condițiile în care nu sunt urme evidente legate de o posibilă tranșare a cadavrului. Ca urmare, pentru căutari a fost adus inclusiv un escavator, deoarece pe terenul respectiv sunt descărcate deșeuri care provin de la șantierele din zonă. Polițiștii susțin că Bragadiru este într-o continuă dezvoltare imobiliară, iar unii constructori preferă să arunce molozul, în mod ilegal, pe terenul respectiv.

Polițiștii au realizat un scenariu probabil pentru moartea americanului

Surse judiciare au declarat, pentru Gândul.ro, că în ciuda aparențelor, care conduc către o crimă, principala ipoteză rămâne, totuși, sinuciderea.

Înainte să plece de acasă, Gabe Burkhardt și lăsat actele și cardurile, la care notase inclusiv codurile PIN. Chiar dacă nu a scris un bilet de adio, polițiștii consideră că cea mai plauzibilă variantă este aceea că bărbatul a mesr pe terenul respectiv unde, printr-o metodă care a rămas, încă, necunoscută, și-a pus capăt zilelor.

Ulterior, cadavrul intrat în descompunere ar fi fost sfâșiat de câini, care ar fi târât jumătate din trup într-un loc în care, pe timpul nopții, au fost aruncate peste el deșeuri de la șantierele din zonă.

Fragmentele osoase au fost ridicate și transportate la Insitutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării expertizei antropologice, iar polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecatoria Cornetu.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Chec de post. Rețeta ideală pentru iubitorii de cafea
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Fanii din Anglia și Scoția, avertizați înainte de Euro 2024 că berea germană e mai...