• Publicat:
Știri

Prognoză meteo pentru București: Ploi torențiale, vijelii și grindină până marți dimineața

Prognoză meteo pentru București: Ploi torențiale, vijelii și grindină până marți dimineața
Meteorologii au actualizat, sâmbătă, prognoza pentru București, avertizând că în următoarele zile se vor semnala ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină, temperaturile maxime situându-se între 24 și 28 de grade Celsius.

Administrația Națională de Meteorologie avertizează că sâmbătă, probabilitatea pentru înnorări accentuate, averse și descărcări electrice va fi în creștere începând din orele amiezii. Este posibil să se
înregistreze cantități de apă de 3…7 l/mp și izolat 10 l/mp. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 15-16 grade Celsius.

Duminică, după-amiaza și noaptea, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și, posibil, grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 15-17 grade Celsius.

Luni, instabilitatea atmosferică se va menține accentuată și se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 15-16 grade Celsius.

Inchide