PROGNOZA METEO pentru perioada 31 martie -12 aprilie 2020. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Redactor:
Gândul
PROGNOZA METEO pentru perioada 31 martie -12 aprilie 2020. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni
PROGNOZA METEO pentru perioada 31 martie -12 aprilie. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Vremea se răceşte accentuat, în următoarele două săptămâni, fiind și temperaturi de -5 grade Celsius, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). Află prognoza meteo pentru perioada 13 martie – 12 aprilie 2020, în toate zonele țării!

Prognoza meteo pentru perioada 31 martie – 12 aprilie în Banat

Până miercuri vremea se va răci, iar în 31 martie şi în 1 aprilie va deveni deosebit de rece, media maximelor termice urmând a se situa în jurul a 6 grade. Ulterior se va încălzi treptat, iar acest trend se va menţine până spre mijlocul celei de a doua săptămâni de prognoză, atunci când temperaturile maxime vor fi în medie între 16 şi 18 grade. În ultimele zile variaţiile termice nu vor fi semnificative. Temperaturile minime vor scădea de la o medie de 4 grade în prima dimineaţă, până la -3…-2 grade, apoi vor creşte, iar în intervalul 9 -12 aprilie media va fi între 4 şi 8 grade. Trecător vor fi precipitaţii, pe arii relativ extinse în jurul datei de 31 martie, posibil și după data de 9 aprilie.

Prognoza meteo pentru perioada 31 martie – 12 aprilie în Crișana

Pe 31 martie vremea se răceşte accentuat şi devine deosebit de rece, cu o medie a temperaturilor maxime ce va atinge, la sfârşitul lunii martie, 5…6 grade. Din prima zi a lunii aprilie şi până în data de 8 aprilie, media valorilor termice maxime va creşte cu 10…12 grade, apoi nu va mai avea variaţii importante. Vor scădea şi temperaturile minime, până la o medie în jurul a -3 grade, între 31 martie şi 2 aprilie, apoi vor creşte, iar între 9 şi 12 aprilie media lor se va situa între 5 şi 7 grade. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată în intervalul 23 – 25 martie şi, din nou, între 1 şi 5 aprilie.  aprilie şi izolat în restul intervalului.

Prognoza meteo pentru perioada 31 martie – 12 aprilie în Transilvania

Săptămâna aceasta începe cu o răcire accentuată a vremii, astfel încât în 31 martie se va ajunge la o medie a temperaturilor maxime de doar 3 grade, apoi se va încălzi treptat, iar între 7 şi 12 aprilie media maximelor termice se va încadra între 14 şi 18 grade. Temperaturile minime vor fi negative în prima săptămână, când în cele mai reci dimineţi, respectiv în 1 şi 2 aprilie, vor atinge în medie -7…-5 grade, apoi vor deveni pozitive, dar, în general, media lor nu va depăşi 4…5 grade. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată în ultimele zile ale lunii martie şi din nou, după data de 9 aprilie.

Prognoza meteo pentru perioada 31 martie – 12 aprilie în Maramureș

Pe 31 martie o să fie foarte frig, iar în 31 martie media temperaturilor maxime va fi de doar 4…5 grade. În intervalul următor, până în data de 7 aprilie, valorile termice maxime vor fi în creştere, apoi nu se vor mai modifica semnificativ şi se vor situa în medie între 15 şi 18 grade. Media temperaturilor minime se va situa în general sub pragul de îngheţ până în data de 4 aprilie, apoi va creşte şi va ajunge să se situeze între 3 şi 6 grade, în intervalul 8 – 12 aprilie. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi în creştere din data de 9 aprilie. În restul intervalului doar izolat şi trecător vor fi posibile precipitaţii slabe.

Prognoza meteo pentru perioada 31 martie – 12 aprilie în Moldova

Media temperaturilor maxime va scădea semnificativ, de la 12…13 grade în prima zi, la 3…4 grade în cea de a doua, apoi va fi în creştere şi va ajunge să se situeze între 16 şi 18 grade în jurul datei de 9 aprilie. Ulterior nu vor mai fi modificări esenţiale. Media temperaturilor minime va scădea de la 4 grade în prima zi, până la -5…-4 grade în ziua de 1 aprilie, apoi va creşte şi va ajunge să se situeze, în ultimele zile de prognoză, între 3 şi 6 grade. Vor fi precipitaţii local la începutul şi la sfârşitul intervalului şi doar izolat, posibil, în restul intervalului.

Prognoza meteo pentru perioada 31 martie – 12 aprilie în Dobrogea

În următoarele două zile, însă, va fi deosebit de rece, media temperaturilor maxime urmând a atinge în jurul a 6 grade. Din data de 2 aprilie şi până în 8 aprilie se va încălzi, apoi temperaturile nu se vor mai modifica semnificativ şi se vor situa, în medie, între 13 şi 15 grade. Cele mai scăzute temperaturi minime se va atinge în intervalul 1 – 3 aprilie, când media lor va fi de 1…3 grade. În zilele următoare valorile termice nocturne vor fi în general în creştere, iar în nopţile cele mai calde media se va situa între 5 şi 8 grade. Trecător vor fi posibile precipitaţii aproape în fiecare zi.

Prognoza meteo pentru perioada 31 martie – 12 aprilie în Muntenia

Se va răci accentuat, cu aproximativ 12 grade, astfel încât în zilele de 31 martie şi 1 aprilie media temperaturilor maxime va fi de 5…6 grade. În intervalul următor tendinţa generală va fi de încălzire, iar între 8 şi 12 aprilie maximele termice vor fi cuprinse, în medie, între 16 şi 19 grade. Media minimelor termice va fi între -4 şi 0 grade între 1 şi 3 aprilie, iar în restul intervalului se va încadra între 3 şi 6 grade. Trecător şi local vor fi precipitaţii aproape în fiecare zi.

Prognoza meteo pentru perioada 31 martie – 12 aprilie în Oltenia

Prima săptămână va debuta cu o vreme mai caldă decât în mod normal, media maximelor termice fiind de 17…18 grade, apoi se va răci, iar în ziua de 1 aprilie nu vor fi mai mult de 3…4 grade, în medie. După această dată tendinţa generală a vremii va fi de încălzire, iar media temperaturilor maxime va ajunge să se situeze între 16 şi 19 grade, în perioada 7 – 12 aprilie. Minimele termice vor avea variaţii între -3 grade în dimineţile de 1, respectiv 2 aprilie, şi 7 grade, în ultimele zile de prognoză. Probabilitatea mai mare de precipitaţii va fi în jurul zilelor de 31 martie, 5 aprilie şi după data de 9 aprilie.

Prognoza meteo pentru perioada 31 martie – 12 aprilie la munte

Până miercuri vremea se va răci, iar în 31 martie şi 1 aprilie media temperaturilor maxime va fi negativă, de -4…-3 grade, apoi se va încălzi uşor şi treptat până la valori cuprinse, în cea de a doua săptămână, în general, între 5 şi 8 grade. Media minimelor termice va fi sub pragul de îngheţ şi va avea variaţii între -10 şi 0 grade. Vor fi posibile precipitaţii aproape în fiecare zi, dar probabilitatea va fi mai mare în primele şi în ultimele zile ale intervalului de prognoză.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Nicolae Ceaușescu, gest RUȘINOS față de Arsenie Boca. De ce l-a amenințat și a făcut...
Marea Britanie vrea să reducă perioada de carantină la 10 sau chiar 7 zile. România...
Managerul Institutului „Marius Nasta” avertizează: Noiembrie va fi o „lună de foc” pentru spitale
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
Cu ea ar accepta să fie înșelată! Andra ar închide ochii dacă Măruță ar înșela-o...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Ceaușescu, întâlnire secretă cu Arsenie Boca. Ce i-a zis părintele l-a bântuit pe dictator până...
ȘOC! Ce a găsit o femeie din Argeș într-o parcare. Poliția i-a BĂTUT la ușă...
Dacă vezi omul din imaginea de mai jos, ai un IQ peste medie
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
De la 7 kilograme de nucă şi o cergă, la cel mai mare procesator cu...
Inchide