Raluca Turcan: Dăncilă nu mai este premier, ci o persoană particulară care ocupa locul de la Guvern

Redactor:
Politic
Raluca Turcan: Dăncilă nu mai este premier, ci o persoană particulară care ocupa locul de la Guvern
Liderul deputaților PNL Raluca Turcan a declarat, în ședința de plen în care se votează moțiunea de cenzură, că Executivul avea obligația să vină pentru votul de încredere în Parlament, după retragerea ALDE de la guvernare. "Acum, de facto, doamna Dăncilă nu mai este premier", a spus Turcan.

„Cred că azi ne adresăm ultima dată unui premier nelegitim care a călcat în picioare așteptările unei țări întregi. Cred că este pentru ultima dată când un premier nelegitim îndrăznește să își amenințe colegii cu dosare penale, ca pe vremea lui Liviu Dragnea. Toți cei care ați fost amenințați aveți posibilitatea să ieșiți din această captivitate, creată exact de cea care a fost la rândul ei prizoniera unui condamnat Liviu Dragnea”, a declarat Raluca Turcan.

„Între timp, clanurile interlope fac ravagii pe străzile din România, iar mii de recidiviști eliberați de Viorica Dăncilă, Florin Iordache, Liviu Dragnea Carmen Dan, seamănă teroare. Dumneavoastră ați reușit să fiți o echipă de uzurpatori. În momentul ieșirii ALDE de la guvernare aveați obligația să veniți pentru un vot de încredere. Acum, de facto, doamna Dăncilă nu mai este premier, ci o persoană particulară care ocupa abuziv locul de la Palatul Victoria. Această moțiune este șansa de a reveni la o normalitate de tip european”, a mai spus Raluca Turcan.

×
Inchide