Reacția rapidă a lui Ghiță după declarațiile lui Coldea: Sunt amenințat public cu moartea

Reacția rapidă a lui Ghiță după declarațiile lui Coldea: Sunt amenințat public cu moartea
Publicat: 05/04/2018, 22:27
Actualizat: 06/04/2018, 22:37

„Să spui despre un om, oricare ar fi, că va avea un destin tragic sunt cuvinte care nu au ce să caute în nicio dezbatere parlamentară. Mă simt vizat și mă simt amenințat. O să vorbesc cu avocații, nici nu știu ce să fac, ce măsuri de protecție să-mi iau, ați văzut ce s-a întâmplat in Londra, ce au facut serviciile rusești. E evident o amenințare la adresa mea și mă tem, de aceea am și fugit din România (..) că așa se gândește >(..) Astăzi văd că public, nu pe ascuns, sunt amenințat cu moartea”, a declarat Sebastian Ghiță la Antena 3.

Fostul deputat a precizat că Florian Coldea l-a amenințat și pe Victor Ponta, fost premier.

„Sunt momente când amenința, uneori și pe mine mă amenința, am văzut cum l-a amenințat pe Victor Ponta, ați văzut ce i s-a întâmplat. Între Victor Ponta și Florian Coldea au existat de multe ori contre”, a mai spus Ghiță.

Precizările vin după ce fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, a făcut referire, după audierea în Comisia de Control al SRI, la persoane care trădează interesele țării, dând exemplu pilda lui Iuda.

„Cred că e momentul potrivit să reamintesc un celebru personaj biblic care în urma cu circa 2000 de ani a trădat pentru 30 de arginți. Ce dacă ulterior l-au apucat remușcările? Lucrurile nu s-au putut repara și răul făcut nu a putut fi reparat. Evident, ca orice trădător, destinul lui a sfârșit tragic. Din această perspectivă constat cu îngrijorare faptul că unii, în mod vizibil, practică, astăzi, același lucru cu interesele statului român. O fac la vedere, extrem de vocal și fără pic de rușine. Ba mai mult, chiar par să își facă un titlu de glorie din asta, afectând instituții fundamentale și capacități democratice de apărare și protecție a statului român. Poate ar fi bine cu toții să reflectăm la acest episod biblic și la altfel de personaje”, a declarat Florian Coldea după audierea în comisia parlamentară.