Reghecampf răspunde acuzațiilor potrivit cărora meciul cu FC Vaslui ar fi fost aranjat

Reghecampf răspunde acuzațiilor potrivit cărora meciul cu FC Vaslui ar fi fost aranjat
Publicat: 14/04/2014, 16:13
Actualizat: 31/01/2019, 22:17

„Foarte mulți jucători sunt dezamăgiți de această reacție pe care au avut-o anumiți oameni din presă. Umbrim rezultatele din ultimii doi ani. Nu am făcut altceva decât să facem performanță, nimeni din echipă nu are voie să aibă vreo tangență cu jocurile de noroc, cu pariurile, nu ne interesează așa ceva. Când apar asemenea subiecte, mulți dintre băieți râd. Nu putem să le luăm în serios”, a spus Reghecampf.

Întrebat dacă a auzit informațiile potrivit cărora conducătorii grupării FC Vaslui ar fi pariat pe o victorie în meciul cu Steaua, Reghecampf a răspuns: „Nu mă întrebați pe mine, întrebați-i pe ei. Șefii noștri nu fac aceste lucruri. Nu cred că este normal să pariezi pe echipa ta sau împotriva ei. Aceste lucruri trebuie pedepsite. Cine se ocupă cu așa ceva, să plătească”.

Laurențiu Reghecampf nu știe cum s-au îmbolnăvit la stomac mai mulți jucători înaintea meciului cu FC Vaslui. „A fost o infecție. Probabil că unul dintre jucători sau unul dintre angajații care a făcut de mâncare la bucătărie a fost bolnav, iar lucrul acesta se transmite foarte repede. Trei-patru jucători nu erau sută la sută pregătiți de meci, dar a trebuit să-i băgăm, pentru că nu aveam alte soluții. Acum, toți sunt sănătoși. Am văzut că s-a discutat foarte mult pe această temă. V-am spus adevărul, deși puteam să găsim alte motive. Au fost foarte multe întâmplări neplăcute înaintea meciului, pentru noi, pentru cei de la Vaslui și cu siguranță ne-am fi dorit să continuăm seria de victorii fără înfrângere”, a completat Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf a menționat că portarul Ciprian Tătărușanu a fost inclus în lotul pentru meciul cu FC Vaslui, chiar dacă nu putea să joace. „Au fost foarte mulți băieți care au avut probleme. Am avut o problemă cu Tătărușanu și Popa cu o zi înaintea meciului cu Vaslui. Pe Popa nici nu l-am introdus în lotul echipei, Tătărușanu a fost inclus în lotul de 18, dar numai ca să fie pe bancă, pentru că al treilea portar, Bogatinov nu putea să stea pe bancă. Mai aveam o soluție, un copil născut în 97, de la juniori, dar mi s-a părut prea riscant și l-am rugat pe Tătă să vină să stea”, a explicat Reghecampf.

Tehnicianul stelist a precizat că toți jucătorii cu probleme medicale s-au însănătoșit și vor fi apți pentru partida cu Dinamo, din manșa retur a semifinalei Cupei României – Timișoreana. „Cu siguranță nu vor mai fi probleme cu Dinamo. Ne-am luat toate măsurile, am dezinfectat tot ce înseamnă sala de mese și bucătărie. Cu siguranță vom fi mult mai atenți pe viitor și vom încerca să nu mai avem parte de asemenea incidente. Pârvulescu și Chipciu nu erau într-o stare avansată, aveau ceva probleme, dar au spus că pot juca”, a subliniat Reghecampf, care a precizat că singurul jucător incert este mijlocașul Mihai Răduț.

Laurențiu Reghecampf s-a arătat deranjat când a fost întrebat dacă s-a retras din activitatea fotbalistică din cauza unui virus la stomac. „Eu nu am avut un virus la stomac. Nu cred că interesează pe cineva de ce m-am lăsat eu de fotbal. Astea sunt lucruri personale. Nu are nicio legătură că Thomas Neubert mi-a fost preparator fizic în Germania. Nu am avut niciun virus la stomac, nu am luat droguri, doping sau ce bazaconii s-au mai scris. Sunt lucruri personale din cauza cărora eu a trebuit să încetez cariera de fotbalist și m-am apucat să vin la școală, să învăț ca să devin antrenor. Să știți că jucătorii nu mănâncă din gura mea, ci din farfurie”, a mai spus Reghecampf.

El a reafirmat faptul că jucătorii pe care îi pregătește au tratat cu lejeritate meciul cu FC Vaslui, având în vedere problemele de la gruparea moldavă. „Eu le-am atras atenția jucătorilor că nu vor juca cu echipa de juniori, că vor veni cu echipa mare. Normal, că s-a instaurat o stare de lejeritate, neștiind cu cine joci, dacă joci. La un moment dat, cu două-trei zile înainte de meci, nici nu știam dacă vom juca, pentru că ei refuzaseră să facă deplasarea. A fost o lecție pentru toată lumea. Noi trebuia să ne descurcăm în orice condiții, numai că anumiți jucători nu s-au ridicat la nivel maxim, și asta ne-a făcut să pierdem un meci extrem de important”, a conchis Reghecampf .

Formația Steaua a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FC Vaslui, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I, primul eșec al grupării bucureștene în campionat, după aprilie 2013. Jucătorii vasluieni s-au impus în partida cu Steaua în condițiile în care au refuzat să se pregătescă în zilele dinaintea meciului, din cauza restanțelor financiare pe care clubul le are față de ei. Fotbaliștii de la FC Vaslui au sosit la București, vineri, cu câteva ore înaintea partidei.

Casele de pariuri ofereau, vineri, cote de 20-25 la 1 pentru o victorie a echipei FC Vaslui în meciul de pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto