REPLICĂ. Magistrat, după ce Orban a criticat CCR: România trebuie să se numească Republica Securistan

REPLICĂ. Magistrat, după ce Orban a criticat CCR: România trebuie să se numească Republica Securistan
Sesizare președintelui a fost trimisă în atenția judecătorilor constituționali
Publicat: 07/05/2020, 20:36
Actualizat: 07/04/2021, 00:18

 Judecătoarea Mădălina Afrăsinie, preşedintele Secţiei a VI-a Civilă de la Tribunalul Bucureşti, îl critică pe Ludovic Orban după ce acesta a spus că CCR „conţine oameni care nici măcar nu ar trebui şi nu ar avea dreptul să judece astfel de sesizări”, relatează Mediafax.

„Realizezi ca România trebuie sa îşi schimbe denumirea în Republica Securistan! Într-o democraţie, asemenea declaraţii trebuiau urmate, în secunda 1, de o demisie! Dar cum demisia tine de onoare, iar onoarea este ceva perimat, aştept ca aplaudacii să ii ţină isonul şi sa înfiereze cu mânie securisto-proletară judecatorii CCR!”, spune magistratul.

Judecătoarea menţionează şi demiterea de la şefia DNA a Laurei Codruţa Kovesi.

„Şi pentru cei care se plâng ca demiterea fostului procuror şef DNA a reprezentat „întemnițarea” acestei unităţi de parchet, le reamintesc ca totul a început sa reintre în normal după pronuntarea deciziei nr.51, parcă, de aceeaşi înfierată CCR şi prin care unui serviciu de informatii i s-a spus ca este timpul sa nu se mai joace de-a organul de urmărire penală”, mai spune Mădălina Afrăsinie.