Rețea de trafic de droguri, destructurată la Brașov. Drogurile au fost aduse din Spania

Rețea de trafic de droguri, destructurată la Brașov. Drogurile au fost aduse din Spania
Publicat: 08/05/2019, 15:49

Potrivit polițiștilor, drogurile oferite spre vânzare de membrii rețelei proveneau din București și din Spania.

„În perioada octombrie 2018 – aprilie 2019, au fost efectuate investigații privind o grupare de traficanți de droguri de risc ce ar fi acționat în Brașov, drogurile provenind din București și din Spania”, susțin reprezentanții IPJ Brașov.

Un tânăr de 17 de ani a fost prins în flagrant, în 9 aprilie, în timp ce vindea cannabis cu 50 de lei gramul. Asupra lui oamenii legii au găsit 12 plicuri cu droguri. În aceeași zi, au mai fost depistați alți doi tineri, de 17 și 18 ani, care aveau droguri asupra lor. Polițiștii brașoveni au făcut cinci percheziții la domiciliile celor trei tineri, dar și la alți doi, care aveau legătură cu cazul.

Tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore și, ulterior, procurorii au dispus cercetarea acestora sub control judiciar.

Un alt bărbat de 28 de ani, cercetat în același dosar, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce în locuința acestuia din București, polițiștii au găsit aproximativ 270 de grame de cannabis și 21.000 de lei, bani susceptibili a proveni din vânzarea de droguri.

Tot în arest preventiv se află alți doi bărbați, de 37, respectiv 20 de ani, care au fost prinși în flagrant, în județul Cluj, după ce ar fi introdus în țară, prin intermediul unei firme de transport persoane, 300 de grame de cannabis, 500 de grame de rezină de cannabis și 12 grame de cocaină, droguri provenite din Barcelona, care ar fi urmat să ajungă pe piața brașoveană.

Potrivit reprezentanților Poliției, pe parcursul investigațiilor au fost emise 12 mandate de aducere pe numele membrilor grupării.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase