Român care se învelea cu o perdea de baie pe străzile Londrei, ajutat de englezi să se întoarcă în țară: A început să plângă, nu credea că mai poate ajunge acasă

Redactor:
Cătălin Prejbeanu
Român care se învelea cu o perdea de baie pe străzile Londrei, ajutat de englezi să se întoarcă în țară: A început să plângă, nu credea că mai poate ajunge acasă
Român care se învelea cu o perdea de baie pe străzile Londrei, ajutat de englezi să se întoarcă în țară: A început să plângă, nu credea că mai poate ajunge acasă / Sursă FOTO: Anil Blaggan via My London

Un român care trăia pe străzile Londrei și se învelea cu o perdea de duș pentru a rezista frigului a fost ajutat de mai mulți englezi să se întoarcă în România după ce a fost strânsă suma de 600 de lire pentru a-i cumpăra un bilet de avion, un test COVID-19 și a-i plăti câteva nopți la un hotel.

Anil Blaggan a fost cea care l-a observat prima dată pe român, a cărui identitate nu a fost dezvăluită. Ulterior, și-a dat seama că este român, așa că a apelat la un prieten să o ajute să comunice cu acesta. De asemenea, aceasta a apelat la ajutorul comunității pentru a strânge suma pentru cheltuielile necesare ca românul să se întoarcă în țara natală.

Și-a pierdut locul de muncă din cauza pandemiei

„Am încercat să comunic cu domnul și am putut constata doar că a spus că este român. Am sunat-o pe o prietenă care vorbea fluent aceeași limbă și ea mi-a tradus: bărbatul a rămas fără adăpost de la implementare restricțiilor după ce spălătoria de mașini la care lucra s-a închis și nu a putut să-și plătească chiria din această cauză. M-am dus acasă, am luat niște pături, mănuși, șosete, mâncare și băutură în timp ce el folosea o perdea veche de duș pentru a se acoperi și părea că îi este frig”, a povestit femeia pentru MyLondon.

Aceasta a apelat la jutorul vecinilor săi, dar și al prietenilor de pe social media pentru a găsi o rezolvare a situației în care se afla românul. Astfel, a reușit să strângă suma de 600 de dolari pentru „a-i plăti câteva nopți la hotel, a- face un test de coronavirus și a-i plăti cursa spre România”.

Românul nu credea că mai poate ajunge vreodată în țara natală

După ce testul COVID-19 a ieșit negativ, i s-a permis să se întoarcă în țara natală iar comunitatea care l-a ajutat a rezolvat și problema transportului către aeroport.

„Bărbatul este bine, este sănătos și fericit în România. Suntem prieteni pe Facebook și am fost foarte fericită să văd că acasă la el este mult mai bine. Chiar dacă limba a fost o barieră, a fost foarte recunoscător pentru tot ajutorul pe care l-a primit. La un moment dat plângea pentru că acesta credea că nu va putea să se întoarcă acasă și să nu mai doarmă pe străzi”, a mai adăugat Anil Blaggan.

Anil Blaggan ajută comunitatea oamenilor care locuiesc pe străzi, organizează strânge de fonduri, le duce mâncare gătită și încearcă să găsească soluții pentru ei.

 

Cristi Borcea, anunţul momentului. Nu e glumă: ”Valentina vrea asta!” Lovitură de teatru în familia...
Caz nemaiîntâlnit în Botoșani! Ce au găsit chirurgii în abdomenul acestei femei obeze
FOTO. Transformarea uneia dintre cele mai frumoase actrițe ale României! Cum a ajuns să arate...
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin...
Câștig fabulos al unui parior român! A mizat nebunește că dă gol Panțîru pentru FCSB!...
S-a aflat acum! Are sau nu Ivermectina beneficii în tratarea pacienților cu Covid?
Masoneria din România are un nou Mare Maestru
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Ce au vorbit Harry şi William la înmormântarea Prinţului Philip. Dialogul dintre cei doi, descifrat...
Caz nemaiîntâlnit în Botoșani! Ce au găsit chirurgii în abdomenul acestei femei obeze
Detalii NEȘTIUTE din viața Zoiei Ceaușescu ies ACUM la iveală. Totul despre întâlnirile amoroase SUPRAVEGHEATE...
Încă doi concurenți vor fi ELIMINAȚI de la Survivor. Prezentatorul Dan Pavel nu vrea să-i...
Avertisment pe WhatsApp: pericolul major care vizează acum milioane de utilizatori
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
Este din nou DOLIU în muzica populară din România: A murit RĂPUS DE CORONAVIRUS
One day check-up: analizele importante pentru evaluarea stării de sănătate a bărbaţilor
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Cine este românca ce conduce una dintre afacerile lui Bill Gates în România şi alte...
Inchide