Român căutat pe insula Thassos. Polițiștii fac verificări pe navele care pleacă: „Nu poți să faci ce vrei, pentru că te-ai supărat”

Român căutat pe insula Thassos. Polițiștii fac verificări pe navele care pleacă: Nu poți să faci ce vrei, pentru că te-ai supărat”
Sursă Foto - KavalaNews
Publicat: 30/07/2022, 16:33
Actualizat: 30/07/2022, 16:40

Autoritățile din Thassos caută un bărbat din România, cu o mașină de culoare închisă, care, în prima parte a zilei de sâmbătă, a provocat pagube unei mașini din Grecia.

Garda de Coastă a oprit plăcuța de înmatriculare a vehiculului iar în momentul de față se efectuează verificări pe navele care pleacă, deoarece un proces este pe rol împotriva lui.

O grecoaică a apelat la poliția din Thassos în urma descoperirii pagubelor mașinii sale.

Potrivit femeii, totul s-a întâmplat când românul a încercat să plece, dimineața devreme, dintr-un club. Respectivul se distrase toată noaptea cu prietenii săi.

Românul trebuie să dea explicații în fața unui judecător

Autoturismul reclamantei era parcat nepotrivit, iar petrecărețul a ieșit cu dificultate din mașina lui. Nervii acestuia au fost întinși la maxim, așa că s-a hotărât să-i dea o lecție grecoaicei.

Scena s-a petrecut în fața valetului de parcare, care a rămas șocat în fața acțiunilor românului ce începuse să spargă geamurile mașinii.

La scurt timp, propietara vehiculului a ajuns în parcarea cu pricina.

„Am venit la Thassos pentru două zile să mă odihnesc și am fost victima unui vandalism”, spune ea.

Bărbatul din România este căutat acum pe toată insula, potrivit Kavalanews.gr.

„Vreau ca acești oameni care vin din altă țară în vacanță în Thassos să știe că nu pot face ce vor. Trebuie să existe respect. Nu poți să faci ce vrei, pentru că te-ai supărat.”, a mai spus femeia.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase