SCANDAL. Fata răpită din Argeș a fost găsită de polițiști. Ce a povestit minora în fața anchetatorilor!

Redactor:
Andrei Dumitrescu
SCANDAL. Fata răpită din Argeș a fost găsită de polițiști. Ce a povestit minora în fața anchetatorilor!

Minora răpită, miercuri, de pe stradă, de trei bărbați care ar fi urcat-o, cu forța, într-o mașină, a fost găsită de polițiști într-o casă din Vâlcea. În timpul audierilor, fata a fost sinceră și a povestit tot ce s-a întâmplat în casa răpitorilor.   

 

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru Gândul.ro, că minora în vârstă de 17 ani a fost găsită în locuința din Vâlcea a bărbatului care, de fapt, urma să-i devină soț. Fata ar fi povestit în fața polițiștilor că, de fapt, nu a fost vorba despre o răpire în toată regula, ci mai degrabă o neînțelegere care a vut loc între familia ei și viitorul bărbat.

Minora, care face parte dintr-o familie de romi, a explicat faptul că cel care a luat-o de pe stradă o ceruse de soție de la tatăl ei, iar conform tradiției sorul mic solicitase o sumă de bani. Chiar dacă, la început, cei doi bătuseră palma, viitorul ginere nu ar fi reușit să achite toți banii, drept pentru care nu a mai primit fata. Acesta nu a vrut, însă, să renunțe la aleasa inimii sale, drept pentru care, miercuri, a luat cu el doi prieteni, a mers la Pitești, a luat-o de pe stradă și a dus-o în locuința lui din Vâlcea.

Audiată de polițiști, minora a negat că ar fi fost victima vreunei infracțiuni și a mărturisit că a plecat de bună voie cu așa-zișii răpitori. Totuși, aceasta urmează să fie supusă și un examen medical, pentru a se stabil dacă a fost bătută sau violată.

Miercuri seara, polițiștii au intrat în alertă, la nivel național, după ce un bărbat din Pitești  a anunțat, la numărul de urgență 112, că trei bărbaţi ce ar putea fi din judeţul Vâlcea i-au răpit copilul. Părintele a povestit că presupușii răpitori ar fi urcat-o, cu forța, într-o mașină înmatriculată în județul Vâlcea, după care au plecat într-o direcţie necunoscută.

Acum, cel care urma să-i devină soț, dar și care l-au ajutat, sunt cercetați pentru lipsire de libertate.

Inchide