• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

Scene de panică în China: o femeie din Wuhan a fost filmată fiind târâtă violent, deoarece a refuzat să poarte mască sanitară

Scene de panică în China: o femeie din Wuhan a fost filmată fiind târâtă violent, deoarece a refuzat să poarte mască sanitară

O femeie a fost târâtă pe podea într-un supermarket din China deoarece refuza să poarte mască sanitară împotriva noului coronavirus.

Focarul de Coronavirus a continuat să stârnească scene de panică  în timp ce o femeie din Wuhan a fost filmată fiind târâtă violent dintr-un supermarket aglomerat, după ce a refuzat să poarte o mască de protecție chirurgicală,scrie RT, citat de Mediafax.

Imaginile cu femeia agresată de paznicii unui magazin care vor să o oblige să poarte o mască de protecţie au devenit virale în mediul online.

După ce se luptă cu paznicii, femeia este scoasă cu forţa din magazin şi obligată să poarte o mască de protecţie.

La ieşire, aceasta este escortată de doi poliţişti care recurg la forţă pentru a o obliga să îi însoţească.

Președintele Xi Jinping a cerut recent „eforturi legislative mai mari, de aplicare a legii, judiciare și de respectare a legii pentru a consolida capacitatea de a efectua prevenirea și controlul infecțiilor bazate pe lege, potrivit Global News.

Sursă FOTO: Shutterstock.com

Inchide