Șofer beat și fără permis, urmărit pe străzile din Suceava. Bărbatul de 25 de ani a abandonat 3 copii în mașină și a fugit

Șofer beat și fără permis, urmărit pe străzile din Suceava. Bărbatul de 25 de ani a abandonat 3 copii în mașină și a fugit
Publicat: 27/12/2019, 11:30

Potrivit Poliției Suceava, joi noapte un echipaj a încercat să oprească, în orașul Gura Humorului, o autoutilitară, însă șoferul și-a continuat drumul.

În timpul urmăririi, șoferul a făcut un viraj la stânga, însă din cauza vitezei mari, a faptului că băuse și a lipsei de experiență, a pierdut controlul, a lovit o bordură, după care a rămas în mijlocul drumului.

Șoferul a coborât de la volan și a fugit, abandonând atât autovehiculul cât și persoanele aflate în interior, respectiv o femeie de 26 de ani și 3 copii.

Femeia a declarat că autoutilitara era condusă de soțul său, un bărbat de 25 de ani din comuna Slatina, care, speriindu-se de faptul că va fi sancționat de către polițiști, a fugit într-o direcție necunoscută.

După 20 de minute, la locul accidentului a revenit bărbatul de 25 de ani care a recunoscut comiterea faptei.

Polițiștii au constatat că acesta nu are permis de conducere, iar autoutilitara era radiată din circulație din 18 decembrie.

Șoferul a primit autoutilitara de la un bărbat de 37 de ani, tot din comuna Slatina, care știa că nu are permis.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, în timp ce bărbatul de 37 de ani este cercetat pentru încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere.

Șoferul de 25 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase