Traseele RATB din centrul Capitalei, reorganizate cu ocazia Zilei Naționale a României. Străzile cu restricții de trafic

Traseele RATB din centrul Capitalei, reorganizate cu ocazia Zilei Naționale a României. Străzile cu restricții de trafic
Publicat: 26/11/2012, 16:53
Actualizat: 04/07/2013, 00:01

Traseele autobuzelor RATB vor fi reorganizate miercuri și sâmbătă, în centrul Capitalei, din cauza restricțiilor de trafic impuse de sărbătorirea Zilei Naționale a Românie, dar și pentru repetițiile de miercuri pentru acest eveniment, informează Regia Autonomă de Transport București (RATB).

Miercuri și sâmbătă, între orele 5:00 și 14:00, traficul rutier va fi restricționat, pe Șos. Kiseleff (pe banda I, precum și pe axa centrală) între Piața Presei Libere și Piața Arcul de Triumf. În aceleași zile, între orele 9:00 și 14:00, traficul rutier va fi restricționat pe Șos. Kiseleff, între Piața Presei Libere și Piața Victoriei, pe str. Alexandru Constantinescu, între Piața Arcul de Triumf și Bd. Mărăști, pe Bd. Mareșal Alexandru Averescu, între Piața Arcul de Triumf și Bd. Mărăști, și pe Bd. Constantin Prezan, între Piața Arcul de Triumf si Piața Charles de Gaulle.

De asemenea, în perioada vineri, ora 11:00 – sâmbătă, ora 24:00, traficul rutier va fi restricționat în Piața Arcul de Triumf, pentru amplasarea unei tribune oficiale.

În aceste condiții, linia de autobuze 131 va funcționa pe traseul de bază între Piața Romană și Piața Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, prin Bulevardul Aviatorilor, strada Nicolae Caramfil, Bulevardul Aerogării, Șoseaua București-Ploiești, până la Complexul Comercial Băneasa, potrivit RATB.

Autobuzele liniei 205 vor circula pe traseul de bază între Gara de Nord și intersecția Bulevardului Ion Mihalache cu Al. Constantinescu, apoi pe un traseu modificat, prin bulevardele Ion Mihalache, Bucureștii Noi, strada Jiului, Pasajul Poligrafiei, străzile Băiculești și Străulești, Bulevardele Ion Ionescu de la Brad și Gheoghe Ionescu Sisești, apoi pe traseul de bază.

Linia 261 va funcționa pe traseul actual între Complexul Comercial Băneasa și intersecția Șoselei Gh. Ionescu Sisești cu Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, apoi pe un traseu modificat pe Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Șoseaua Străulești, străzile Coralilor, Piatra Morii până la terminalul Cartier Dămăroaia.

Autobuzele liniei 282 vor circula pe traseul de bază între Gara de Nord și intersecția Șoselei Alexandru Ioan Cuza cu Șoseaua N. Titulescu, apoi pe un traseu modificat prin Șoseaua N. Titulescu, Bulevardul Iancu de Hunedoara, Calea Dorobanților, Piața Dorobanților, strada Av. Radu Beller, apoi traseul de bază.

Autobuzele liniilor 330 și 335 vor merge pe traseele de bază între Faur Poarta 4, respectiv Barajul Dunării și Piața Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat, prin Bulevardul Aviatorilor, strada Nicolae Caramfil, Bulevardul Aerogării, Șoseaua București – Ploiești, până la Complexul Comercial Baneasa.

Linia 331 va funcționa pe traseul de bază între Piața Romană și Piața Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat, prin Bulevardul Aviatorilor, Piata Victoriei, Bulevardele Ion Mihalache, Bucureștii Noi, Gloriei, până la terminalul Dămăroaia.

Autobuzele liniilor 148 și 149 vor circula pe traseul de bază între terminalul Jolie Ville, respectiv Pasajul Otopeni și intersecția străzii Băiculești cu Bulevardul Poligrafiei, apoi pe un traseu modificat, pe Bulevardul Poligrafiei, strada Jiului, Bulevardul Gloriei până la terminalul Cartier Dămăroaia.

Liniile 304 și 449 vor funcționa pe traseul de bază între Complexul Comercial Băneasa, respectiv Pasajul CFR Balotești și intersecția Șoselei București-Ploiesti cu Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, apoi pe un traseu modificat pe Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Șoseaua Străulești, străzile Coralilor, Piatra Morii până la terminalul Cartier Dămăroaia.

Linia 780 va funcționa pe traseul de bază între Gara Basarab și intersecția strada Clăbucet cu Bulevardul Ion Mihalache, apoi pe un traseu modificat prin Bulevardul Ion Mihalache, Bulevardul Bucureștii Noi, Bulevardul Gloriei, strada Coralilor, Șoseaua Străulești, Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Șoseaua București-Ploiești, până la Aeroportul Otopeni.

Linia 783 va funcționa pe traseul de bază între Piața Unirii și Piața Victoriei, apoi pe un traseu modificat prin Bulevardul Aviatorilor, strada N. Caramfil, Bulevardul Aerogării, Șoseaua București-Ploiești, până la Aeroportul Otopeni.

Totodată, autobuzele de noapte N113 va circula pe traseul de bază între Piața Unirii și Piața Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat prin Bulevardul Aviatorilor, strada Nicolae Caramfil, Bulevardele Aerogării, Ficusului, până la Autobaza Nordului.

Traseele modificate sunt valabile miercuri, între orele 5:00 și 14:00, precum și în intervalul vineri, ora 11:00 – sâmbătă, ora 24:00.

RATB mai precizează că vineri, de Sfântul Apostol Andrei, și sâmbătă, de Ziua Națională a României, mijloacele de transport RATB vor circula după programul unei zile de sâmbătă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Copil de șase ani din Gorj, vândut în Germania pentru 8.000 de lei. Ce se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”