Un bărbat a intrat cu o sabie în Centrul Vechi al Capitalei. Ce a urmat

Redactor:
Adrian Macarie
Cele mai importante știri ale momentului

Un bărbat a fost prins de polițiști după ce a intrat, duminică seară, pe strada Lipscani din Centrul Vechi al Capitalei înarmat cu o sabie lungă de un metru, speriind trecătorii, anunță Poliția Locală.

El le-a spus agenților că era supărat pe mama fostei sale concubine și a vrut să o pedepsească.Reprezentanții Poliției Locale București au anunțat că duminică seară, în centrul Capitalei, mai multe persoane au intrat în panică după ce un bărbat a pătruns, înarmat cu o sabie, pe strada Lipscani.

Bărbatul a fost observat, prima oară, de către o patrulă de Ordine Publică a Poliției Locale. Era agitat și învârtea în mâini o sabie lungă de un metru. Sabia i-a speriat pe trecătorii aflați în Piața Roma, aproape de miezul nopții. Incidentul a fost raportat de către polițiști dispeceratului Poliției Locale, care a început monitorizarea video a bărbatului. Acesta a fost urmărit și prins chiar pe strada Lipscani.

„Deși i-a amenințat și i-a înjurat pe agenți, aceștia l-au imobilizat pe tânăr și l-au pus la pământ, capturându-i arma albă. După ce a fost încătușat, bărbatul a fost dus la secția Poliției Locale -Centru Istoric, pentru identificare. Acolo, N.B.F. a declarat că era supărat pe mama fostei sale concubine și…voia să o pedepsească. Cu sabia”, transmite Poliția Localeă, pe pagina de Facebook.

După stabilirea identității, bărbatul a fost condus, împreună cu sabia, la Secția 10 de Poliție.
 

Inchide