Un bărbat din Suceava a furat capacele roților unei mașini de poliție

Un bărbat din Suceava a furat capacele roților unei mașini de poliție
Sursă Foto - Antena3.ro
Publicat: 07/10/2022, 22:10

Un bărbat din comuna suceveană Bosanci a furat capacele roților de la o mașină a poliției parcată în centrul localității. Individul a fost identificat câteva zile mai târziu cu ajutorul înregistrărilor camerelor de supraveghere din zonă.

Un localnic din comuna Bosanci din județul Suceava a furat capacele unei mașini de poliție, în timp ce autoturismul era parcat.

Mașina era parcată în zona centrală când a rămas fără toate cele patru capace ornamentale, iar furtul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

În imagini se vede cum hoțul desprinde un capac și pleacă cu el, apoi se întoarce și le scoate și pe celelalte trei.

Suspectul identificat de polițiști a fost audiat miercuri, 5 octombrie, iar pe numele lui a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Autorul, un bărbat de 35 de ani din Bosanci, a fost identificat după patru zile, audiat și reținut pentru 24 de ore, iar capacele roților au fost recuperate, potrivit Monitorulsv.ro.

Nu se știe dacă a fost vorba de un furt ori de un act de sfidare, având în vedere că un capac de Logan, la mâna a doua, se vinde cu vreo 20 de lei.

Un bărbat a furat mașina Poliției, s-a filmat și apoi a pus clipurile pe TikTok

O maşină de Poliţie a fost furată de un „bombardier”, pentru a se da mare pe internet.

Oamenii legii au fost umiliți de un tânăr care a reuşit, prin metode încă necunoscute, să se urce la volanul unei autospeciale, pe care a și pornit-o, că să facă senzație pe TikTok. Poliția a intrat imediat pe fir și face verificări în acest caz.

Nimeni nu știe cum a reuşit tânărul să conducă mașina Poliţiei și cine i-a dat cheile. Individul care s-a dat drept polițist a fost reținut și ame

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase