Un deținut a evadat de la Penitenciarul Jilava. Autoritățile îl caută de luni

Redactor:
Andrei Dumitrescu
Un deținut a evadat de la Penitenciarul Jilava. Autoritățile îl caută de luni
Un deținut este căutat de autorități după ce, luni, a evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Jilava, unde muncea, sub pază, în afara închisorii, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP).

Persoanele care au informații ce ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deținutului evadat de la Jilava sunt rugate să sune la 112 sau la penitenciar, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de ANP, în care sunt precizate semnalmentele bărbatului.

„În cazul în care dețineți informații care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deținutului, vă rugăm să contactați cea mai apropiată unitate de poliție sau să sunați la numărul de telefon 112. De asemenea puteți contacta Penitenciarul București Jilava la tel. 021/4570182; fax. 021/4570164 sau purtătorul de cuvânt al penitenciarului – comisar de penitenciare Cristi Micu, la telefon mobil 0757.087.957 și e-mail: [email protected]„, se arată în comunicatul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP).

Evadatul se numește Constantin Ioniță, are 39 de ani și executa, în regim semideschis, o pedeapsă de cinci ani de închisoare, pentru furt.

Semnalmentele lui sunt: înălțime – 1,87, constituție – atletică, ochi – căprui, culoarea părului – șaten închis, tuns scurt.

La momentul evadării, bărbatul purta un tricou crem, pantaloni gri, pantofi sport albi cu negru și șapcă galbenă.

El a evadat luni după-amiază, în jurul orei 17.30, de la un punct de lucru al penitenciarului (Post Trafo), unde muncea sub pază.

Bărbatul este căutat de autorități, iar la Penitenciarul Jilava s-a dispus o anchetă administrativă, pentru a se afla circumstanțele evadării.

Inchide