Un român a rămas fără mașina Tesla de 300.000 de lei în Iași. Reacția șoferului

Redactor:
Silviu Bănilă
Un român a rămas fără mașina Tesla de 300.000 de lei în Iași. Reacția șoferului
Un român a rămas în Iași fără o mașină Tesla de 286.800 de lei după ce polițiștii au descoperit că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Norvegia, în luna octombrie a anului trecut.

„Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Iași au descoperit și indisponibilizat un autoturism, marca TESLA, ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Norvegia.

În data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 09.00, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Iași  – I.T.P.F. Iași au observat, pe raza municipiului Iași, un autoturism marca TESLA, condus de un cetățean român, în vârstă de 40 de ani, cu numere de înmatriculare norvegiene.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Norvegia, în luna octombrie a anului trecut.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că autoturismul aparține  unui prieten și nu știa că acesta ar fi fost căutat de autorități.

În cauză, mașina în valoare de aproximativ 286.800 de lei a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăinuire și abuz de încredere, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.” a anunțat Poliția de Frontieră. 

Inchide