Un tată a fost obligat să-şi concedieze copilul din firma familiei pentru că a refuzat să se vaccineze anti-Covid-19: „Ştiam că o să fie cea mai grea zi din viaţa mea”

Un tată a fost obligat să-şi concedieze copilul din firma familiei pentru că a refuzat să se vaccineze anti-Covid-19: „Ştiam că o să fie cea mai grea zi din viaţa mea”
Un tată din Australia a fost obligat să-şi concedieze copilul / Sursă FOTO: Facebook
Publicat: 22/09/2021, 17:37

Autorităţile din Australia caută soluţii disperate pentru a combate pandemia de coronavirus, iar una dintre soluţiile propuse este ca muncitorii care lucrează în construcţii să se vaccineze obligatoriu anti-Covid-19.

Spre exemplu, firmele de construcţii din Melbourne şi-au întrerupt activitatea timp de două săptămâni, din cauza creşterii numărului de infectări cu noul coronavirus, iar de vineri cei care mai vor să lucreze în construcţii trebuie să prezinte dovada că s-au vaccinat anti-Covid-19.

Potrivit publicației Metro Online, un caz aparte îl reprezintă firma condusă de Peter Wishart, un cunoscut afacerist local care conduce o adevărată firmă de familie. Wishart s-a văzut pus în situaţia radicală de a-şi concedia chiar propriul fiu din firmă, după ce băiatul a refuzat să se vaccineze anti-Covid-19.

Daniel, fiul lui Peter, ocupa funcţia de manager general, dar i-a spus tatălui său că nu crede că vaccinul a fost suficient testat astfel încât să-şi inoculeze serul anti-Covid. A fost momentul în care Peter şi-a dat seama că nu mai are altceva de făcut decât să-şi concedieze propriul fiu.

Demiterea fiului, cea mai grea zi din viața sa

Afaceristul a ţinut să precizeze că ziua în care şi-a concediat fiul a fost cea mai grea din viaţa lui şi vorbim despre un personaj care a activat în domeniu timp de circa 50 de ani. De asemenea, Peter Wishart a precizat şi că „am încercat să-l conving, dar mi-am dat seama că nu are rost şi am decis că nu o să-l oblig să facă ceva ce nu doreşte. Când mi-am dat seama că trebuie să merg la birou pentru a-mi da copilul afară am ştiut că o să fie cea mai dificilă zi din viaţa mea”.

Concluzia lui Peter Wishart este clară: „El este viitorul acestei afaceri, chiar dacă nu a acceptat să se vaccineze anti-Covid. Sper ca într-o zi regulile să fie mai relaxate şi să pot să-l aduc înapoi în firmă„.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase