Veste bună pentru bucureșteni: Primăria Capitalei a semnat un contract pentru dezinsecție și deratizare

Redactor:
Nicolae Oprea
Veste bună pentru bucureșteni: Primăria Capitalei a semnat un contract pentru dezinsecție și deratizare
Primăria Capitalei anunță, vineri seară, că a semnat contract cu Compania Eco Igienizare pentru dezinsecție și deratizare, urmând ca săptămâna viitoare, în funcție de condițiile meteorologice, să fie demarată o amplă acțiune de combatere a țânțarilor în București.

Reprezentanții Primăriei Capitalei transmit, prin intermediul unui comunicat de presă remis vineri seară Mediafax, că până în acest moment, Centrul de Protecție a Plantelor a desfășurat în București cinci tratamente de prevenire și combatere boli și dăunători la plante, cu mențiunea că insecticidele folosite acționează și asupra țânțarilor și capuselor.

„Mai mult decât atât, în funcție de condițiile meteo, de săptămâna viitoare, Compania Municipală Eco Igienizare va demara o amplă acțiune de combatere a țânțarilor pe teritoriul municipiului București, în această noapte efectuându-se deja tratamente pregătitoare în parcuri din Capitală. Prin acțiunea din această noapte, compania municipală realizează testarea utilajelor achiziționate, care trebuie calibrate și optimizate înainte de demararea campaniei”, potrivit sursei citate.

În ceea ce privește situația contractului de delegare a serviciului de salubrizare – servicii de dezinsecție, deratizare și dezinfecție, Primăria Capitalei arată că în luna ianuarie 2019 a fost semnat contractul de delegare a serviciului de salubrizare – activitățile de dezinsecție, deratizare, dezinfecție între Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Deratizare, Dezinsecție, Dezinfecție București și Compania Municipală Eco Igienizare, conform Legii 51/2006 (art 28). Contractul de delegare are la bază studiul de oportunitate aprobat de CGMB din care a reieșit faptul că prestarea acestui serviciu de către Compania Municipală Eco Igienizare este mai eficient.

În baza contractului de delegare, Primăria Municipiului București a semnat vineri contractul de prestări servicii cu Compania Municipală Eco Igienizare.

„Contractul nu a fost semnat până acum pentru că au trebuit parcurse toate etapele legale cu privire la întocmirea documentațiilor necesare obținerii autorizațiilor, dar și cu privire la achiziția de echipamente și substanțe pentru prestarea în condiții optime a serviciului de dezinsecție. În ceea ce privește contractul pe care Primăria Capitalei l-a avut cu firma Coral Impex facem precizarea că acel contract NU a fost reziliat, a fost finalizat la termen (februarie 2019) și nu a mai fost prelungit întrucât nu mai erau întrunite prevederile legale în acest sens – în luna ianuarie sesemnase deja delegarea serviciului”, transmite Primăria Capitalei.

FOTO! Alexandra Becali, mai sexy ca niciodată. Cum a parcat în faţa unui mall fiica...
Doliu uriaş la Steaua! A MURIT. Ce tragedie...
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu...
FOTO. Sandra Izbașa, în costum de baie! Imagini hot cu fosta gimnastă: arată fabulos la...
Românii care așteaptă mărirea de salariu au parte de o surpriză. Ce se întâmplă cu...
Începe „Rabla pentru electrocasnice”. Iata valoarea voucherului pentru fiecare dintre echipamente finanţate
Monolitul metalic descoperit în deșertul din Utah a dispărut într-un mod bizar
S-au împăcat, iar asta nu e tot! Este şi însărcinată. Cuplul celebru în toată lumea...
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
Ce animale sunt în zodiacul chinezesc și ce semnificație are fiecare. Pariu că nu le...
Secretul oamenilor care au fumat ca 'turcii' toată viața, dar au plămâni perfect sănătoși
Sfântul Andrei 2020: Ce NU este bine să faci în această zi sfântă? Aduce MARE...
Simptomul înșelător al COVID-19, pe care pacienții nu-l observă. Semnalul de alarmă tras de medicul...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Viaţa tumultoasă a unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume. A crescut în orfelinat,...
Iulia Albu, adevărul despre operațiile estetice! ”Sunt foarte mândră de trupul meu”
Inchide