• Publicat:
Știri

Wizz Air a anulat 4 zboruri în 24 de ore. Mii de români, afectați

Wizz Air a anulat 4 zboruri în 24 de ore. Mii de români, afectați
Wizz Air a anulat 4 zboruri în 24 de ore. Mii de români, afectați

„Din cauza altor întârzieri din rețea, zborul W6 3141 București-Ciampino (Roma) a fost, de asemenea, anulat. Toți pasagerii zborurilor în cauză au fost tratați în conformitate cu reglementările relevante și politica Wizz Air, le-au fost acordate cazare, precum și rezervare gratuită pe zboruri alternative ale companiei, în măsura disponibilității locurilor, sau rambursare completă”, precizează compania aeriană, într-o notă remisă MEDIAFAX.

Pentru a reduce impactul asupra zborurilor rămase, compania a alocat o aeronavă suplimentară din București.

Potrivit reprezentanților Companiei Naționale a Aeroporturilor din București, fiecare zbor ar avea aproximativ 150 de pasageri, deci sunt cel puțin 1.000 de persoane afectate pentru că zborurile respective au fost anulate și la dus, și la întors.

Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor ale căror planuri de călătorie au fost afectate de această situație și îi asigură că face toate eforturile să mențină pasagerii informați.

​În luna mai au fost înregistrate 57 de zboruri anulate și 116 zboruri întârziate pe aeroporturile din România, conform analizei efectuate de compania olandeza FlightClaim. Companiile aeriene care au avut curse cu probleme sunt predominant companiile low-cost, precum Wizz Air, Ryanair și Blue Air.

Inchide