Laura Albu
08.01.2020
Știri

Wizz Air, anunț referitor la zborurile către Dubai

Wizz Air, anunț referitor la zborurile către Dubai
Pe fondul evenimentelor din Orientul Mijlociu, Wizz Air nu are încă niciun zbor anulat către Dubai și nicio schimbare în orarul de zbor, însă compania ia în calcul luarea oricărei măsuri în privința zborurilor către această destinație, spun reprezentanții companiei, într-un comunicat remis miercuri.

„Wizz Air dorește să își informeze pasagerii că monitorizează și evaluează constant evenimentele curente din Orientul Mijlociu și este în contact cu autoritățile relevante. Până în acest moment nu au existat zboruri anulate, însă situația din regiune este schimbătoare, iar dacă va fi nevoie, compania, ca de fiecare dată, va lua toate măsurile necesare pentru a menține siguranța pasagerilor, echipajelor, și aeronavelor de pe zborurile operate către Dubai. Dacă va exista orice schimbare în programul de zbor al companiei ca urmare a unor evenimente viitoare din regiune, pasagerii afectați vor fi informați prin e-mail și sms”, potrivit companiei.

Un avion Boeing 737 – 800 al unei companii ucrainene, cu 180 de persoane la bord, s-a prăbușit miercuri dimineață, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran, aparent din cauza unor probleme tehnice. Mai multe linii aeriene au anunțat că evită spațiul aerian al Iranului și Irakului.

 

Inchide