Wizz Air lansează două noi rute, cu prețuri sub 100 de lei. Care sunt destinațiile

Redactor:
Andreea Tobias
Wizz Air lansează două noi rute, cu prețuri sub 100 de lei. Care sunt destinațiile
Ambele rute încep din 17 iunie, dar românii își pot planifica încă de astăzi vacanțele în aceste orașe, biletele fiind deja disponibile pe wizzair.com

Wizz Air anunță lansarea a două noi rute către Germania, de la Sibiu spre Karlsruhe/Baden Baden și de la Suceava către München Memmingen.

Ambele rute încep din 17 iunie, dar românii își pot planifica încă de astăzi vacanțele în aceste orașe, biletele fiind deja disponibile pe wizzair.com cu prețuri începând de la 99 RON / 19,99 EUR.

Baden-Baden devine a cincea destinație Wizz Air din Germania de la Sibiu, după Frankfurt Hahn, München Memmingen, Dortmund și Nürnberg, iar noua rută ajută la extinderea acoperirii geografice a rețelei companiei din această parte a Europei.

Baden Baden este un important oraș balnear care oferă diverse opțiuni de petrecere a timpului liber, inclusiv pentru pasionații de sport. Zona rurală este ideală pentru drumeții și alpinism, iar în timpul iernii devine o destinație de schi îndrăgită.

Pentru Suceava, noua rută către München Memmingen reprezintă prima legătură cu Germania.

Memmingen este un oraș ce oferă multiple perspective de petrecere a timpului. Acesta are peste 150 de restaurante, cafenele și baruri pentru toate gusturile. Muzeele, expozițiile și teatrele oferă o gamă largă de divertisment interesant. Calendarul festivalurilor, care este plin de evenimente precum Ziua Pescarilor, Festivalul Copiilor, Festivalul orașului, Memmingen în Bloom, Târgul sau Piața de Crăciun, invită localnicii și vizitatorii să sărbătorească.

Cursa Sibiu – Karlsruhe/Baden Baden va circula în zilele de luni șii vineri, în timp ce Suceava – München luni, miercuri și vineri.

Cele mai noi rute Wizz Air către Germania

Destinația

Zile de operare

Data

Tarife de la*

Karlsruhe/Baden Baden – Sibiu

Luni, Vineri

17 iunie 2019

99 RON / EUR 19.99

Memmingen – Suceava

Luni, Miercuri, Vineri

17 iunie 2019

99 RON / EUR 19.99

 

 

 

 

„Suntem încântați să extindem rețeaua noastră din România cu două rute interesante către Germania de la Sibiu și Suceava către Baden-Baden și München Memmingen. Cele mai noi rute subliniază angajamentul nostru de a dezvolta rețeaua regională WIZZ și de a aduce o varietate de oportunități de călătorie la prețuri reduse, atât pentru pasagerii noștri români care doresc să viziteze Germania, cât și pentru turiștii germani interesați să descopere cele mai populare regiuni din România: frumoasa Bucovina și Sibiul, unul dintre cele mai importante centre culturale”, a declarat Tamara Vallois, Directorul de Comunicare la Wizz Air.

Wizz Air operează o flotă de 109 aeronave Airbus A320 și A321 și oferă mai mult de 650 de rute de la 25 de baze, care asigură conexiunea între 146 de destinații din 44 de țări.

Foto: Hepta

Inchide