Cât a plătit un român pentru doi pești la o tavernă din Grecia. „Trec o cantitate mult mai mare. Se cheamă „La țeapă”. Sunt nişte nesimţiţi”

Cât a plătit un român pentru doi pești la o tavernă din Grecia. „Trec o cantitate mult mai mare. Se cheamă „La țeapă”. Sunt nişte nesimţiţi”
Tavernă din Grecia / Foto caracter ilustrativ / Sursa: Profimedia
Publicat: 21/06/2022, 15:38
Actualizat: 21/06/2022, 15:40

Un român aflat în vacanță în Grecia spune că a plătit aproape 200 de euro, pentru doi pești, la o tavernă din Thassos. Experiența lui nu este singulară. Mai multe persoane care au fost la acel restaurant afirmă că patronii „sunt niște nesimțiți”, motiv pentru care localul se numește și „La țeapă”.

„Atenție mare la taverna de lângă plaja Aliki (cea prin care treci în drumul spre plajă) dacă vă comandați pește. Am plătit pentru doi pești 185 euro. Trec o cantitate mult mai mare decât cea reală”, a scris un turist român aflat în Grecia pe pagina de Facebook – Forum Thassos.

Cât a plătit un român pentru doi pești la o tavernă din Grecia
Cât a plătit un român pentru doi pești la o tavernă din Grecia

„Evitați să mâncați acolo”

Postarea a strâns rapid zeci de comentarii. Mulți spun că știu despre practica patronilor acestei taverne din Thassos, motiv pentru care i se spune „La țeapă”.

„Am mai scris despre această tavernă. Se numeşte „La țeapă”. Evitaţi să mâncaţi acolo! Eu când am fost au dat-o în prosteală şi m-am prins! Şi le-am spus… papa! Sunt atâtea taverne cu mâncare bună şi personal serios pe Thassos! Evitaţi această tavernă!”, i-a răspuns un român care a fost la acea locație din Thassos.

Afirmațiile lor sunt confirmate de un alt internaut: „Acum 7 ani un peşte a costat 80 de euro”, a punctat altcineva.

„Nu numai acolo, ci şi prin alte părţi trec mai mult la nota de plată. Trebuie să trăiască şi grecul, iarna stă şi visează ce să mai facă vara. La orice tavernă serioasă o porţie de mâncare este 10-15 euro. Pentru ce să platesc 40 de euro? Pentru glorie sportivă? Nu mergeţi la această tavernă! Sunt nişte nesimţiţi! Nu se întâmplă asta la o altă tavernă! Am mâncat peste tot în Thassos. La Limenas, Limenaria, Potos, Panaghia, Maries etc! Peste tot sunt oameni serioşi! Nu şi aceşti nesimţiţi!”, a adăugat un alt membru al platformei.

Citește și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase