• Publicat:
  • Actualizat:
Coronavirus

GÂNDUL LIVE. Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1: „Noile recomandări NU ajută! Ordonanțele sunt în coadă de pește”

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a declarat, la GÂNDUL LIVE, că noile recomandări ale autorităților pentru cetățeni, în contextul crizei coronavirusului, nu sunt suficiente și „ordonanțele sunt în coadă de pește”. Acesta a spus că avem nevoie nu de recomandări, ci interdicții.

„E singura modalitate, să îi rugăm să părăsească acea zonă. Am vorbit cu șeful ocolului silvic să îi îndrume pe oameni. Acum legea le permite să intre în pădure. Dacă s-ar interzice accesul în parcuri, oamenii merg. Eu cu poliția locală mă duc să îi rog. Noile recomandări NU ne ajută! Eu de fapt îi recomand părintelui să părăsească parcul, NU îl oblig. Ordonanțele sunt în coadă de pește, la interpretarea fiecăruia. Cum este această interdicție pe timpul nopții.

Trebuie să interzici, nu să recomanzi. Să te duci peste ei să îi amendezi. Doar îi recomanzi să nu mai stea în parc cu copilul. Te ascultă sau nu. Ordonanțele sunt prost făcute! E părerea mea personală, o spun în continuare. Dacă ar fi dat și pe timpul zilei, ar fi fost bine. Ordonanța le permite să meargă în parc. Ne pune pe noi să ne certăm cu ei. Vă dau un exemplu. Parcul Kisselef, nu am gard la el, cum îl închid? Le recomand cetățenilor să iasă din parc. Dacă vrea mă ascultă, dacă nu… stă în continuare pe bancă”, a declarat Daniel Tudorache la GÂNDUL LIVE”, a declarat Daniel Tudorache la Gândul Live.

Inchide