Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 iulie 2022. „Vărsătorii” au probleme în cuplu

Publicat: 31/07/2022, 06:00
Actualizat: 07/08/2022, 18:14

Horoscopul zilei de 31 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Ultima zi din lună este tensionată și vine cu o opoziție între Mercur din zodia Leu și Saturn retrograd din zodia Vărsător. Suntem mai agitați, mai nemulțumiți și neîncrezători și s-ar putea să nu fim lăsați să ne exprimăm, să avem parte de blocaje în comunicare, aspect care să ne irite peste măsură.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Nu este exclus să ai parte de un blocaj în dialogul cu cei din jur, să nu poți să spui ce simți, iar zona creativă să fie limitată. Ai putea revizui un proiect în care ești implicat și ai putea avea idei bune. În relațiile sentimentale pot apărea tensiuni și chiar rupturi.

Horoscop zilnic Taur

Relația cu familia este dificil de gestionat astăzi și s-ar putea să intri în conflicte serioase. Unii nativi refuză complet dialogul cu cei dragi. Totodată, și starea emoțională este apăsătoare, te simți singur, neînțeles de ceilalți și asta te poate face să ai o stare de spirit foarte proastă.

Horoscop zilnic Gemeni

Azi nu te poți exprima cum ți-ai dori, iar dacă deschizi gura riști să spui lucruri nedorite. Poți avea senzația că nimeni nu te ascultă ce spui. Dacă ai de făcut o negociere, fie aceasta se amână, fie te lovești de rigiditatea celorlalți, însă nici tu nu ești dispus să cedezi deloc.

Horoscop zilnic Rac

Ai mai multă grijă cum și pe ce cheltui banii și nu te baza prea mult pe o sumă care trebuie să-ți intre în cont pentru că s-ar putea să întârzie. Discuțiile financiare te irită, mai ales dacă cineva sau ceva îți limitează bugetul.

Horoscop zilnic Leu

Azi poți naște fel și fel de suspiciuni vizavi de partener, poți avea senzația că nu ești ascultat, că celuilalt nu îi pasă de tine și de aici pot lua naștere conflictele. Te simți fără vlagă, obosit și secat de energie, așa că nu face eforturi, ci dormi corespunzător, mai ales că și mental ești foarte agitat și neatent.

Horoscop zilnic Fecioară

Trecutul, amintirile, te macină și astăzi și s-ar putea ca o serie de frici și angoase pe care le ai să iasă la suprafață sub diverse forme. Cu cât ții în tine și nu spui ce ai pe suflet, cu atât mai agitat vei fi.

Horoscop zilnic Balanță

Astăzi poți intra în conflicte cu prietenii mult mai ușor, mai ales dacă cineva îți dă planurile făcute peste cap. Nu te baza prea mult pe ceea ce spun ceilalți, iar dacă vei cunoaște persoane noi, nu le acorda toată încrederea.

Horoscop zilnic Scorpion

Ești deosebit de autoritar și devii cu atât mai impunător și rigid cu cât cei dragi îți fac reproșuri și de critică pentru lipsa timpului împreună. Unii nativi simt că nu sunt lăsați să se exprime sau să avanseze.

Horoscop zilnic Săgetător

Azi poți fi rănit destul de ușor de vorbele altora, mai ales dacă ești acuzat pe nedrept. S-ar putea să nu ai încredere în partener și să analizezi relația pe toate părțile. Deși știi că ar trebui să-ți măsori cuvintele, s-ar putea să explodezi. Ai impresia că nu ești ascultat sau că principiile tale nu sunt validate.

Horoscop zilnic Capricorn

Azi nu simți să ai încredere în nimeni și cu greu vei ajunge la o înțelegere cu cei cu care colaborezi. S-ar putea să pierzi un contract, o sumă de bani sau un proiect, așa că fii responsabil la cheltuieli.

Horoscop zilnic Vărsător

Este o zi foarte tensionată în cuplu și devii suspicios, îți pui multe întrebări despre relația ta, ba chiar îți descoși partenerul. Poți fi deosebit de radical în deciziile pe care le iei. S-ar putea să fii mult prea rigid și să nu accepți ce și se propune sub nicio formă.

Horoscop zilnic Pești

În cuplu apar discuții în contradictoriu și s-ar putea să te abții din răsputeri să nu-i faci reproșuri partenerului. Pe de altă parte, nu vei avea randament în acțiunile întreprinse și veștile legate de sănătate nu vor fi deloc cele mai bune.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York