Salonul de coafură al familiei lui Sorin Udrea, cercetat într-un dosar pentru constituire de grup infracțional și șantaj, a fost atacat cu un cocktail Molotov

Salonul de coafură al familiei lui Sorin Udrea, cercetat într-un dosar pentru constituire de grup infracțional și șantaj, a fost atacat cu un cocktail Molotov
Salonul de coafură din Timișoara al familiei lui Sorin Udrea, cercetat într-un dosar pentru constituire de grup infracțional și șantaj, a fost atacat, marți noapte, de o persoană necunoscută, care a aruncat un cocktail Molotov înspre fereastra imobilului, polițiștii făcând verificări în acest caz.
Publicat: 30/10/2013, 10:34
Actualizat: 27/09/2014, 13:44

Salonul de coafură din Timișoara al familiei lui Sorin Udrea, cercetat într-un dosar pentru constituire de grup infracțional și șantaj, a fost atacat, marți noapte, de o persoană necunoscută, care a aruncat un cocktail Molotov înspre fereastra imobilului, polițiștii făcând verificări în acest caz.

Potrivit polițiștilor, marți, în jurul orei 23.00, un localnic a sunat la 112 și a sesizat că un salon de coafură de pe strada Cozia din Timișoara a fost atacat cu un cocktail Molotov de către o persoană necunoscută.

La fața locului s-au deplasat mai mulți polițiști, care au găsit cocktail-ul Molotov lângă fereastră, fără ca aceasta să fie spartă, iar în prezent oamenii legii continuă verificările pentru identificarea atacatorului.

Conform polițiștilor, salonul respectiv aparține familiei lui Sorin Udrea, acesta fiind, de altfel, prezent la fața locului, pe parcursul verificărilor făcute de oamenii legii.

Sorin Udrea, liderul unei grupări specializate în infracțiuni cu violență, a fost arestat, în luna iunie, pentru mai multe infracțiuni, el fiind ulterior pus în libertate în urma unei decizii a Tribunalului Timiș.

Udrea este acuzat de constituire de grup infracțional organizat, complicitate la contrabandă, șantaj, operațiuni fără drept cu dispozitive interzise, efectuarea fără drept de operațiuni cu arme și muniții, complicitate la tâlhărie în formă calificată, braconaj în formă calificată și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice.

El a fost implicat în ultimii ani în mai multe infracțiuni cu violență. Printre altele, Udrea este acuzat că aranja meciuri de fotbal din divizia secundă și jefuia traficanți de țigări.

Udrea este cercetat și într-un caz de tentativă de omor, după ce la sfârșitul lunii mai a fost implicat într-un scandal cu săbii izbucnit într-un bar din centrul municipiului Timișoara. În urma conflictului din bar, un bărbat a ajuns la spital cu o sabie înfiptă în umăr. Conflictul izbucnit în bar a continuat și la Spitalul Județean, unde au ajuns atât Udrea, cât și alți membri ai grupării, precum și victima, având loc o nouă încăierare.

În 11 iulie, un agent de la Secția 1 Poliție Timișoara a fost audiat de procurorii DIICOT Timișoara, în dosarul lui Sorin Udrea, polițistul fiind suspectat că i-ar fi oferit lui Udrea o carabină cu lunetă și amortizor, dar și cartușe.

Sorin Udrea a fost prins cu această armă în decembrie 2011, când, în urma unei informații, polițiștii l-au oprit în trafic și i-au verificat autoturismul. Atunci au constatat că arma aparține unui polițist, însă când anchetatorii au luat legătura cu acesta, bărbatul le-a declarat că a vândut arma unuia dintre prietenii lui Udrea, dar că în acte a rămas proprietar al carabinei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea...
Ce scrie, de fapt, pe cel mai scump șervețel din lume. S-a vândut cu peste...
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi...
Casa Regală a Marii Britanii ascunde un secret total neașteptat de peste 90 de ani
Care este cea mai sănătoasă carne din lume, potrivit experților în nutriție. Surpriza de pe...
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat din Sibiu....
O cunoscută influenceriță și-a pus sora geamănă să o înlocuiască la serviciu pentru a putea...
Care este starea de sănătate a premierului Slovaciei după ce a suferit o nouă intervenție...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Rusia a câştigat mai mult teritoriu în 2024 decât a pierdut în timpul contraofensivei ucrainene....
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
A murit marea actriță. Adio, doamnă! A fost o legendă a lumii artistice
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții....
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău!...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Noi reguli la Vatican pentru evaluarea fenomenelor supranaturale
×