Norica Nicolai îi acuză pe Ponta și Băsescu ca fac parte din aceeași echipă

Norica Nicolai îi acuză pe Ponta și Băsescu ca fac parte din aceeași echipă
Publicat: 13/05/2014, 18:17
Actualizat: 26/03/2019, 07:24

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai susține că Traian Băsescu și Victor Ponta „fac parte din aceeași echipă” și că pactul de coabitare dintre cei doi funcționează foarte bine, liderul PSD ajutându-l pe șeful statului „să-și găsească un vehicul politic”, printr-o strategie electorală.

Prezentă, marți, la Vaslui, Norica Nicolai a declarat că pactul de coabitare dintre președintele Traian Băsescu și premierul Victor Ponta funcționează „foarte bine” și în prezent, cei doi nefăcând altceva decât „să scoată populația din jocul democratic”, „să îndepărteze populația de dreptul la vot”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ea a susținut că jocul făcut de Băsescu și Ponta „nu face altceva decât să determine populația să se scârbească în a mai merge la vot”, astfel încât „România să fie dominată de un gen de formulă politică totalitară, dictatorială”.

„De două săptămâni, avem o campanie electorală care n-are nicio legătură cu vreo temă de dezbatere. De două săptămâni, noi discutăm despre câte funde taie domnul Ponta și în ce bărci se plimbă, despre cum a sărit cu parașuta doamna Udrea sau ce acuzații de corupție face domnul Băsescu. Suntem în prezența unei strategii clare de campanie electorală și a unui joc ce îmi confirmă că pactul de coabitare între Traian Băsescu și Victor Ponta există în continuare și funcționează foarte bine. Cei doi nu fac altceva decât să scoată populația din jocul democratic, prin comportamentul pe care îl afișează public. Asta nu face altceva decât să determine populația să se scârbească în a mai merge la vot. Un lider politic, șef al Guvernului, președinte al statului, care încearcă să îndepărteze populația de un drept esențial, dreptul la vot, este un lider care își dorește ca România să fie dominată de un gen de formulă politică totalitară, dictatorială”, a declarat Norica Nicolai.

Europarlamentarul PNL susține că Victor Ponta îl ajută pe Traian Băsescu să-și găsească un „vehicul politic”, Partidul Mișcarea Populară (PMP) fiind cel care îi va da președintelui „o soluție de ieșire” din actualul mandat.

„Constatăm că au apărut tot felul de sondaje de manipulare. Case de sondaj mai mult sau mai puțin cunoscute, mai mult sau mai puțin atașate politic, fac un joc în care ridică PSD și încearcă să dea o șansă PMP. Aseară (n.r.-luni), a apărut un sondaj în care PSD își menține o marjă clară de intenție de vot, dar apare doamna Udrea. În opinia mea, cu siguranță lucrurile stau altfel, pentru că avem și noi propriile sondaje. În realitate, Victor Ponta îl ajută pe Traian Băsescu să-și găsească un vehicul politic. PMP este clar partidul care îi va da o soluție de ieșire din actualul mandat președintelui Băsescu. Acesta are nevoie să manipuleze populația și să se creadă că acest partid va avea un scor semnificativ…Și la suspendarea din 2012 și acum Traian Băsescu face parte din aceeași echipă cu Victor Ponta. Nu știu care comandă și care execută, poate n-are niciun fel de importanță, dar este sfidător pentru populație. Eu consider această campanie o prelungire a tezei de doctorat a consultantului PSD în manipulare publică”, a mai spus Norica Nicolai.

Theodor Istrate, [email protected]

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Dan Negru, imagini spectaculoase din locul Cinei cea de Taină! Joia Mare vine cu o...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Doliu imens în PSD. A murit în prag de Înviere. Tragedia a lovit chiar azi
Prințul Harry, un nou gest sfidător. Ce scuză bizară a oferit după
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern