Locuri de muncă pentru români în Portugalia, Marea Britanie sau Germania

Locuri de muncă pentru români în Portugalia, Marea Britanie sau Germania
Publicat: 27/10/2015, 18:25
Actualizat: 28/09/2018, 00:12

În Belgia, o companie din sectorul metalurgic este în căutarea unui proiectant tehnic experimentat pentru construcții metalice. În afară de proiectarea construcțiilor metalice, această persoană trebuie să întocmească proiecte și să verifice realizarea acestora. Compania este specializată în toate tipurile de sudură și în lucrări de construcții atât pentru construcții noi, cât și pentru cele de renovare.

Pentru acest loc de muncă, se cere diplomă de licență în electromecanică, inginerie industrială, dezvoltare de produse sau echivalente prin experiență, precum și cunoașterea Autocad 2D, cunoașterea Inventor sau Parabuild, perspectiva tehnică de a integra piesa în proiectul total, mai mulți ani de experiență în sectorul metalurgic (desen de scări, porți, uși și ferestre), capacitate de a proiecta un mediu bazat pe o schiță sau de măsurare în trei puncte, cunoașterea tehnologiei de sudare, a liniei de pliere, dar și cunoașterea limbii engleze la nivel avasat.

Salariul oferit este de 12,60 euro brut pe oră, iar angajatorul precizează că se acordă bonus la final de an și indemnizație de concediu în conformitate cu legislația belgiană. Contractul este pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă de 40 de ore pe săptămână. Persoanele interesate pot trimite CV și scrisoare de intenție doar în limba engleză la adresele de email: [email protected] și [email protected].

Pentru Marea Britanie sunt căutați 20 de asistenți medicali generaliști care ar trebui să furnizeze servicii de îngrijire persoanelor cu probleme neurologice, cu scleroză multiplă, pacienților care au boala Parkinson și Huntington.

De asemenea, candidații trebuie să aibă diplomă de asistent medical generalist, să fie înregistrați în colegiul asistenților medicali din Anglia sau înregistrarea să fie în curs de procesare, candidatul să fie eligibil să lucreze în această țară și să vorbească limba engleză cel puțin la nivelul B1.

Persoanele selectate vor lucra 37,5 ore pe săptămână, iar salariul va fi de 14 – 15 lire pe oră, în timp ce salariul net pe an va fi de cel puțin 27.300 de lire.

„Se oferă sprijin în găsirea unei locuințe, iar costul biletului de avion va fi suportat de către angajator. Se asigură, de asemenea, și transportul de la aeroport până în localitatea unde veți avea cazarea”, precizează angajatorul.

Perioada contractuală este nedeterminată.

Persoanele interesate pot trimite CV model Europass în limba engleză la [email protected].

În Portugalia, sunt disponibile 400 de locuri de muncă în agricultură, respectiv muncitori necalificați pentru culesul zmeurei.

Se cer: aptitudini fizice/capacitate de a munci, cazier judiciar, minimum școala primară, experiență în recoltarea zmeurei sau în sere/agricultură, precum și disponibilitate pentru muncă sezonieră (două, trei luni) în Portugalia. De asemenea, candidații trebuie să aibă cunoștințe de bază de limba engleză, spaniolă sau portugheză. Salariul brut este cuprins între 842 și 1.192 pe lună și se lucrează șase zile pe săptămână.

O companie din Germania recrutează un electrician, a cărui activitate va consta în instalarea sistemelor și echipamentelor electrice, citirea și interpretarea schemelor, efectuarea verificărilor periodice a istalațiilor electrice în sectorul de producție.

„Activitatea se va desfășura în producție, pentru companiile Audi și Edeka”, se arată în anunțul de angajare.

Candidații trebuie să aibă calificare profesională încheiată ca electrician, experiență anterioară în domeniu (de preferat, experiență ca electrician în construcții) și cunoștințe de limba germană la nivel A2.

Angajatorul menționează că salariul oferit va fi precizat în momentul interviului și că oferă sprijin pentru găsirea unei locuințe.

Tot în Germania, se mai caută un tehnician fizică de laborator pentru fabricarea matrițelor pentru fibre optice, măsurarea parametrilor matrițelor din cuarț și implementarea și monitorizarea parametrilor de proces.

Pentru ocuparea acestui post este necesar ca persoanele interesate să aibă formarea profesională încheiată ca tehnician fizică de laborator, experiență profesională anterioară în domeniu, cunoștințe informatice (MS Office), disponibilitate de a lucra în schimburi, capacitatea de a lucra atât individual cât și în echipă, capacitatea de analiză și abilitatea de rezolvare a problemelor, precum și cunoștințe bune de limba germană, engleză sau rusă.

Un alt angajator german recrutează patru operatori mașini și instalații optice pentru pregătirea și utilizarea acestora.

Candidații trebuie să aibă formarea profesională încheiată, experiență profesională anterioară în domeniu, cunoștințe informatice (MS Office), disponibilitate de a lucra în schimburi, capacitatea de analiză și abilitatea de rezolvare a problemelor, dar și să aibă cunoștințe bune de limba engleză sau germană.

Contractele de muncă vor fi pe perioadă determinată de 24 de luni, cu posibilitatea prelungirii pe perioadă nedeterminată. Programul de lucru va fi cu norma întreagă, de 40 de ore pe saptamană, și se lucrează în schimburi.

În Irlanda este disponibil un post de tehnician dentar, într-un laborator dentar foarte aglomerat. Sunt necesare experiență în domeniul proteticii medicale și calificare în domeniu. De asemenea, candidații trebuie să vorbească limba engleză cel puțin la nivel mediu (B2). Salariul oferit este între 30.000-35.000 de euro pe an.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
O femeie din India a inhalat un ac decorativ care i-a ajuns în plămâni