Iohannis, acuzat de misoginism: Ar fi fost atât de insistent în ceea ce privește demisia premierului și dacă acesta ar fi fost posesorul unui CNP care să înceapă cu 1…?

Iohannis, acuzat de misoginism:  Ar fi fost atât de insistent în ceea ce privește demisia premierului și dacă acesta ar fi fost posesorul unui CNP care să înceapă cu 1...?
Publicat: 08/05/2018, 22:48

„Ca senator în Parlamentul României, ca membru al Guvernului României, dar și ca femeie, mă întreb serios dacă președintele Iohannis ar fi fost atât de insistent în ceea ce privește demisia premierului, dacă acesta ar fi fost posesorul unui Cod Numeric Personal care să înceapă cu 1… Ghinion, domnule președinte, dar doamna premier nu va demisiona”, a scris Carmen Dan pe Facebook.

„Ca mulți alții, am luat act, pur și simplu, de argumentele prezentate de Administrația Prezidențială în legătură cu refuzul de a o numi pe Sevil premier în Guvernul României (..) De când sunt senator și ministru, am constatat de multe ori că oameni care dețin funcții unde echilibrul și medierea fac parte din fișa postului sunt mai mult decât partinici cu tabăra opoziției, duplicitari în abordări și poziționări publice. Fie că participăm la proteste neautorizate, fie că „prezidăm” ședințe de guvern la care ne autoinvităm, certăm membrii guvernului ca pe eleviii claselor gimnaziale sau pur și simplu lansăm atacuri bazate pe jumătăți de adevăruri arată că, din păcate, echilibrul și medierea lipsesc. Ghinion!”, mai scrie Carmen Dan.

Ulterior, ministrul se referă la numirea Vioricăi Dăncilă. „Din nou ghinion însă, pentru că 2019 este an electoral, un an în care președintele Iohannis își dorește un al doilea mandat și atunci este nevoit să facă opoziție coaliției care deține majoritate în Parlament”.

„PSD este un partid puternic condus de Liviu Dragnea, un om care preferă să nu jignească, să nu mintă, dar care este determinat să pună în practică prin guvernul condus de Viorica Dăncilă un program de guvernare bine pus la punct. Viorica Dăncilă este o doamnă care a transmis de fiecare dată mesaje de echilibru din dorința de a exista măcar decență instituțională în ceea ce privește comunicarea dintre Palatul Victoria și Palatul Cotroceni. Atât președintele Camerei Deputaților, cât și premierul țării, au ieșiri publice în care comunică lucuri importante și adevărate! Ghinion, domnule președinte Iohannis, noi insistăm să guvernăm cu bună credință și bun simț! Președintele României face, în schimb, cu totul altceva. Considerând că are monopol pe politica externă, ceartă premierul că și-a „permis” să iasă din țară fără acordul său și îi cere demisia”, continuă Dan.

Ministrul susține că în declarația de luni, președintele României a prezentat informații trunchiate privind execuția bugetară „creându-și astfel ocazia să ceară demisia premierului pentru a doua oară în doar 10 zile”.

„Ce nu știe toată lumea este că aceste atacuri se află în coliziune frontală cu estimările FMI și Comisia Europeană, care consideră că România are o creștere robustă, stabilitate macroeconomică și nu e amenințată de nicio criză! Mai mult decât atât, cifrele complete arată clar o creștere a veniturilor bugetului general consolidat în primele 4 luni”, spune ministrul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Victoria, Regina cu cei mai mulți copii