Cazul Caracal | Psihologul criminalist Tudorel Butoi face dezvăluiri: Printre oase, am numărat 42 de nasturi de blugi / Probele vorbesc despre două crime / Gheorghe Dincă ar fi violat alte 4 – 5 fete sub 15 ani – VIDEO

Cazul Caracal | Psihologul criminalist Tudorel Butoi face dezvăluiri: Printre oase, am numărat 42 de nasturi de blugi / Probele vorbesc despre două crime / Gheorghe Dincă ar fi violat alte 4 - 5 fete sub 15 ani  - VIDEO
Publicat: 04/09/2019, 16:35

„Printre oase, am numărat eu 42 de nasturi de blugi. Nasturele de blug are specificitatea lui. Numărați de mine, după fotografii. 42 de nasturi școsi din cenușă. Și cum vedem că are modul de operare de a introduce victima îmbrăcată cu totul, nasturii au calitatea de a nu se topi”, a declarat Tudorel Butoi, la „Marius Tucă Show”.

Psihologul criminalist a mai precizat că Gheorghe Dincă este un violator în serie aparte.

„Analiza comportamentală în curs de desfășurare va aduce lămuriri vizavi de cum s-a născut, cum s-a creat, ce antecedente sunt. Dar din punctul meu de vedere, are o bizarerie acest Dincă. Dincă este un criminal, violator în serie – și pe fondul acesta a avut cele două accidente – Luiza și Alexandra. Dar este un prădător de tip animalic, care-și aduce victimele la vuzuină, să le aibă sub control, cum fac vulpea, ursul, câinele, și-și îngroapă hrana în apropiere. este singurul caz în care găsim criminalitate în serie cu victime în același habitat cu făptuitorul”, a declarat psihologul criminalist.

Aici, Butoi a precizat că mai sunt criminali în serie depistați de-a lungul anilor, însă aceștia și-au abandonat victimele în diferite spații ale orașului.

„(Dincă, n.r.) Le aduce în zona lui să aibă control pe ele. Dincolo de semnătura fetiș pe care o intâlnim în analiza comportamentală, când el opreste un ruj, un papuc, un lănțisor, ca să-și satisfacă dominația. Aici le aduce cu totul. Are foarte mare grijă să șteargă urmele. Le incinerează și cu mare grijă tencuiește pereții unde au fost stropii de sânge din loviturile pe care le-au primit bietele victime. Muncește foarte mult”, a mai spus Tudorel Butoi.

Tudorel Butoi: Probele vorbesc despre două crime

Psihologul criminalist a explicat, la „Marius Tucă Show” cum interpretează probele și de ce sunt clare în privința a două crime.

„Probele astăzi vorbesc despre două crime. (…) Când vorbește Codul despre omor el zice și ca să dovedesc uciderea unei persoane în unele cazuri am și posibilitatea de a oferi cadavru, cu autopsia, cu tot ce trebuie, dar am situația în care nu am din cadavru absolut nimic. Cazul Cioacă”, afirmă Tudorel Butoi.

Potrivit acestuia, prima probă „de necontestat” este discuția dintre Alexandra și 112.

„Fata zice la un moment dat «Mi-e frică, se aud pași, vine, vine». Unii zic că nu se știe cine a venit. (…) A venit chiar el. Avem cheie probatorie: timpul și ce spune el: «Când am venit cu telefonul am găsit-o și din cauza aia am ucis-o», coroborat cu profilul genetic al Alexandrei”, mai explică Butoi.

Psihologul criminalist arată că sunt probe clare și în privința Luizei.

„La Luiza avem de asemenea declarația lui, ce s-a întâmplat, cum a luat-o și așa mai departe și profilul genetic găsit în petele de sânge, pentru că el spune că Luiza s-a împotrivit și a bătut-o. Repetitivitatea, modul de operare și modalitatea de a scăpa de cadavre (sunt probe – n.r.)”, afirmă Tudorel Butoi.

Psihologul criminalist Tudorel Butoi: Legiuitorul nu enumeră poligraful în categoria mijloacelor de probe / Testul nu e obligație

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a declarat, miercuri, că testul poligraf, la care urmează să fie supus Gheorghe Dincă, nu reprezintă o probă serioasă în instanță, ci poate doar să aducă indicii în orientarea primelor cercetări. Butoi mai spune că testul nu este obligatoriu pentru suspecți.

„Testul poligraf nu este o obligație. Niciun procuror, nimeni nu poate să oblige niciun fel de suspect să facă testul poligraf. Există un principiu – dreptul persoanei de a nu se incrimina. „Nu vreau să-l fac.” (…) Ce este? E un drept al meu ca bănuit să apelez la testul poligraf, în speranța mea deseori iluzorie că prin test vă demonstrez că nu sunt vinovat”, a explicat Tudorel Butoi, la „Marius Tucă Show”.

Psihologul criminalist a mai precizat și că în instanță, testul poligraf nu poate fi constituit probă: „Ce zice legiuitorul? Legiuitorul nu-l enumeră expres pe poligraf în categoria mijloacelor de probe. Nu este acolo. Dar ce zic fabricantul și specialistul să se salveze? Zic: „E proba. Zice legea că orice alt mijloc care nu este interzis poate fi probă. Intră și el la inscrisuri”. (…) Pai, amețitule, iti dau un mijloc de probă neinterzis de lege: clarvizionarea”.

„Aduceți testul poligraf, care este un instrument extraordinar în orientarea primelor cercetări. Atât. (…) Ne ducem în instanțe cu probe discutabile, perisabile?”, a completat Butoi.

Psihologul criminalist: Gheorghe Dincă ar fi violat alte 4 – 5 fete sub 15 ani

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a declarat, miercuri, la „Marius Tucă Show” că are informații că alte 4 – 5 fete sub 15 ani ar fi fost violate de Gheorghe Dincă, familiile reclamând aceste fapte în fața procurorilor.

„Sunt 4 – 5 fetițe sub 15 ani. E altă speță. O familie dintre ei, de pe acolo, vine și îi spune lui Dincă: . Nu au apucat ăia să ajungă în câmp și a violat fata. Informația clară. Dintr-o familie de romi (e fata – n.r.). Vom vedea ce s-a întâmplat. Ele au mărturisit aceste fapte la parchet și vom vedea care e soarta lor acum”, a spus Tudorel Butoi la „Marius Tucă Show”.

Butoi a mai spus că el este convins că Gheorghe Dincă nu le-a dus pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu la locuința sa pentru a le ucide, ci pentru a întreține cu ele raporturi sexuale.

„Eu spun că nu le-a adus ca să le ucidă, ci pentru a întreține raporturi sexuale în interesul lui. Și mai departe urma să le traficheze. Fetele nu au mai vrut. Aceste două fete nu au vrut. Fetele acestea s-au opus, s-au bătut cu prostălăul ăsta, ca dovadă sângele pe pereți. (…) Apoi, local și dacă era loc pentru afară, pe bani, premisele sunt (pentru trafic – n.r.), legat de fetele pe care le are el în Italia etc”, a mai spus Tudorel Butoi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Digi RCS-RDS, cadou de Paște pentru toți abonații din România: toate facturile la jumătate de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de...
Dieta biochimică a lui Ion Iliescu | Ce mănâncă, de fapt, fostul președinte la 94...
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă,...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Trei femei s-au infectat cu HIV după ce au apelat la Terapia Vampir! Aceasta este...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Donald Trump afirmă că Netanyahu ,,a fost criticat pe bună dreptate" pentru atacul din 7...
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Se verifică banii românilor! Legea a fost adoptată marți, pe 30 Aprilie
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
„Apocalipsa plantelor”: bacteriile decimează culturile și provoacă pagube de milioane de euro