STRATEGIE POLITICĂ. PSD recrutează tineri cu potențial de imagine din USR/ Medicul stomatolog Mădălina Munteanu dezvăluie de ce a plecat din USR

STRATEGIE POLITICĂ. PSD recrutează tineri cu potențial de imagine din USR/ Medicul stomatolog Mădălina Munteanu dezvăluie de ce a plecat din USR
Publicat: 26/06/2020, 20:04

Social-democrații au anunțat o „achiziție” importantă care ar putea desena o strategie electorală interesantă în lunile premergătoare alegerilor: recrutarea tinerilor cu potențial de imagine de la adversarii politici. Medicul stomatolog buzoian Mădălina Munteanu s-a înscris, vineri, în PSD, după ce a plecat din USR. Primarul Buzăului, Constantin Toma, a recunoscut că a fost cel care a convins-o pe tânără să se alăture social-democraților.

Mădălina Munteanu este implicată și în acțiunile filantropice desfășurate la Buzău de Crucea Roșie

De profesie medic stomatolog, Mădălina Munteanu este implicată și în acțiunile filantropice desfășurate la Buzău de Crucea Roșie. A fost foarte apreciată de buzoieni în timpul pandemiei după ce a avut iniţiativa de a deschide un cabinet stomatologic de urgenţă la Spitalul Județean, conform Buzoienii.ro.

„Aproximativ acum un an, undeva în iunie, m-am hotărât să mă înscriu în Uniunea Salvați România (USR). Așa am intrat, am completat pe Internet și am trimis, nu știam nimic despre zona aceasta, decât ce văzusem de la televizor. A fost interesant, niciodată n-am lipsit de la vreo ședință fiindcă mi-a plăcut, voiam să înțeleg și să învăț. După aceea, am început să înțeleg ce înseamnă politica, ce înseamnă jocurile politice”, a declarat tânăra social-democrată,  pentru dcnews.ro.

USR a fost un loc în care s-a simțit confortabil la început, mai ales pentru că nu avea experiența politică aferentă partidelor tradiționale. „Știam că sunt oameni care nu au făcut politică și mi s-au părut suficient de deschiși. Nu aveam absolut niciun plan”, a spus ea.

Mădălina Munteanu: La USR au fost niște lucruri care mie nu mi-au plăcut, tot felul de lupte interne

La USR au fost niște lucruri care mie nu mi-au plăcut, tot felul de lupte interne, nu m-am mai regăsit aici, nu mi-a plăcut ce se întâmplă”, a explicat Munteanu, însă a ținut să precizeze că se referă doar la organizația USR Buzău. „Devenisem un pericol, între ghilimele. N-am mai avut susținere și am abandonat”, spune tânăra.

„Am fost și la domnul primar (Constantin Toma), am fost și la domnul președinte de CJ (Petre Emanoil Neagu), atunci când am creat acest cabinet. Am fost plăcut surprinsă că sunt oameni OK și deschiși, neavând neapărat legătură cu ce înseamnă PSD. I-am luat ca oameni ca atare. Faptul că am acceptat propunerea domnului primar a fost tot pentru că-l admir foarte mult, îmi place ce face, are o minte deschisă și înțelege”, a adăugat Mădălina Munteanu pentru dcnews.

„Cum am convins-o pe Mădălina? Spunându-i că nici eu nu sunt membru al acelui PSD de care se feresc unii. Noi, aici, la PSD Buzău, și am susținerea domnului Ciolacu, vom aduce în față oameni care merită, care au demonstrat în meseria lor, oameni valoroși, cinstiți, intelectuali”, a declarat și primarul Constantin Toma.

Tânăra speră să obțină mai multă susținere de la PSD pentru activitățile sale sociale

„Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și care mi-au făcut această ofertă. Acțiunile mele sunt îndreptate înspre ajutorarea oamenilor oameni, multe sunt activități sociale, aici mă întâlnesc cu Partidul Social Democrat. Am colaborat bine cu domnul primar, mi-a susținut proiectele chiar dacă atunci activam la un alt partid, USR”, a spus Mădălina Munteanu,

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
McDonald’s va vinde, în premieră, burgeri mai mari