Țiriac îi aruncă mănușa lui Iohannis. Mega-proiectul pentru care miliardarul este dispus să pună pe masă 30 de milioane de euro!

Redactor:
Marius Olaru
Țiriac îi aruncă mănușa lui Iohannis. Mega-proiectul pentru care miliardarul este dispus să pună pe masă 30 de milioane de euro!
Țiriac îi aruncă mănușa lui Iohannis. Mega-proiectul pentru care miliardarul este dispus să pună pe masă 30 de milioane de euro! / Sursa FOTO: https://haihuin2.com

Capitala nu are o Sală Polivalentă modernă, adaptată nevoilor și cerințelor sportului actual. Acest subiect a fost atins recent și de Ion Țiriac, șeful FR Tenis și până de curând considerat cel mai bogat român. Miliardarul îi aruncă mănușa președintelui Klaus Iohannis printr-un mega-proiect gândit să facă din București un jucător important pe piața infrastructurii sportive.

În dialog cu jurnaliștii gsp.ro, Ion Țiriac și-a explus planul privind construcția unei noi Săli Polivalente în Capitală, dar și a viitorului stadion „Dinamo”! Pentru asta, omul de afaceri este pregătit să co-finanțeze investiția cu suma de 30 de milioane de euro, dacă și Guvernul PNL se implică și vine partener în mega-proiectul lui Țiriac.

Țiriac vrea o Sală Polivalentă ca-n America

Ion Țiriac își dorește să se construiască la București o Sală Polivalentă la fel de modernă precum cele din Statele Unite ale Americii. De altfel, miliardarul spune că va copia modelul unei astfel de săli din SUA!

Spune-i dumneata Guvernului dumitale că mâine dimineață eu le pun 30 de milioane de euro pe masă și cinci hectare atât pentru un stadion Dinamo modernizat, cât și pentru o sală modernizată. Să vină ei cu 30 de milioane de euro, nu mai mult!”, a spus Țiriac într-un mesaj direct transmis președintelui Iohannis.

Președintele FR Tenis promite că, dacă ar avea un buget de 60 de milioane, va construi „o sală polivalentă de 18-20.000 de locuri, dar o fac exact cum vreau eu! Eu sunt extraordinar de inteligent când sunt prost. Când sunt prost, nu fac altceva decât să mă duc în Statele Unite, unde sunt vreo 500 de săli, și aleg: «Nu, nu, nu, nu, p-asta o vreau!». Nu există o capitală eurpeană care să n-aibă un lăcaș polivalent pentru expoziții, pentru sport. Dar cu cine vorbești, că n-ai cu cine vorbi?”.

La momentul actual, în România există doar două asemenea săli moderne, una la Craiova și alta la Cluj. Cea din Ardel este și cea mai mare Sală Polivalentă din țară, având o capacitate de 7.227 de locuri. Și a costat undeva la 70 de milioane de lei, o sumă infimă față de prețurile aruncate pe piață la București!

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
FOTO. Avocata superbă, `vânată` de fotbaliști! Cine este Andreea Roșca
FOTO. Ea e femeia pentru care Walter Zenga ar fi părăsit-o pe Raluca! Seamănă foarte...
Cine a făcut, de fapt, pozele compromițătoare cu Marcel Ciolacu. Dezvăluirea e ULUITOARE
Marea Britanie vrea să reducă perioada de carantină la 10 sau chiar 7 zile. România...
Avertismentul Greenpeace: Apa contaminată de la Fukushima ar putea schimba ADN-ul uman
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
Ce a ajuns să facă Mariana Moculescu după ce s-a lăsat de videochat? Femeia trăiește...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Nicolae Ceaușescu, gest RUȘINOS față de Arsenie Boca. De ce l-a amenințat și a făcut...
Plecare surpriză de la PRO TV. A decis să prezinte o emisiune pentru un post...
ADIO, mască de protecție! Ludovic Orban a transmis cine nu va mai purta masca chirugicală
Gaze urât mirositoare? Alimentele care la declanșează și când poate fi vorba de cancer la...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Cine sunt miliardarii necunoscuţi ai lumii. Au averi fabuloase, de care aproape nimeni nu ştie,...
Inchide