Huawei reîmprospătează seria de laptop-uri MateBook D14 și D15 varianta 2021 cu procesoare Intel din generația a 11-a

Publicat: 14/05/2021, 14:46
Actualizat: 17/05/2021, 14:55

Huawei lansează noile notebook-uri MateBook D14 și MateBook D15, construite special pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor tineri, cu un stil de viață activ, care au nevoie de productivitate la un nivel de performanță înalt de oriunde și oricând. Acestea sunt echipate cu procesoare Intel Core din generațiilea 10-a și a 11-a și permit utilizarea funcțiilor Multi-ScreenCollaboration din ecosistemul HUAWEI, alături de dispozitive precum smartphone-uri sau tablete.

MateBook D14 și D15 vin la prețuri promoționale pe Huawei Online Store

MateBook D14 și D15 sunt similare în specificații și capabilități, însă diferă în special prin dimensiuni. Așa cum sugerează și numele, modelul D14 vine cu un ecran cu diagonală de 14”, în timp ce D15 adoptă un ecran de 15,6”, ambele la rezoluție Full HD. Prețurile acestor modele sunt foarte atractive, având în vedere specificațiile hardware, MateBook D14 fiind listat în oferta HuaweiOnline Store la 3.899 lei, în timp ce MateBook D15 pornește de la 4.199 lei.

Aceste computere sunt realizate special pentru publicul tânăr, care își dorește laptop-uri puternice, rezistente și foarte portabile. Ambele modele sunt construite pe șasiu metalic, modelul MateBook D14 fiind foarte ușor de transportat oriunde, datorită greutății de 1,38 kg. Acesta are loc în cam orice geantă sau ghiozdan cu spațiu pentru laptop, având o grosime de 15,9 mm. Laptop-ul vine echipat cu un procesor Intel Core i5, 16 GB memorie RAM și 512 GB stocare internă pe format SSD.

Modelul MateBook D15 poate fi însă configurat cu unul dintre cele două procesoare disponibile: fie un Intel din generația a 10-a, care pornește de la 3,799 lei, fie un procesor din generația a 11-a. Ambele configurații sunt echipate cu 16 GB RAM și 512 GB stocare internă. Toate modele MateBook D sunt echipate cu senzor de amprentă în butonul Power.

Procesoarele performante pot ajuta utilizatorii să ruleze mai mult decât aplicațiile standard de productivitate. Acestea integrează și cipuri grafice performante de la Intel, putând asigura performanță ridicată chiar și în aplicații mai pretențioase sau rularea de aplicații de divertisment sau productivitate mai complexe. Acestea alături de conectivitatea WiFi 6 asigură un nivel de performanță ridicat, atât local, cât și pe internet, unde vitezele de downloadsau uploadnu vor fi o problemă.

Modelele MateBook D sunt disponibile în ofertă alături de HUAWEI MateBook X

Aceste modele se alătură noului model MateBook X Pro, lansat cu puțin timp în urmă, care vine de asemenea cu procesoare din generația a 11-a. Față de modelele MateBook D, modelul X integrează ecran 3K și sunet surround, cât și suprafață tactilă pe ecran și microfoane performante. Acesta vine și într-o carcasă mai subțire, de 14,6mm și ceva mai ușor, la 1,33 kg. Prețul lui MateBook X pornește de la 8.699 lei.

Cei care comandă modelele HUAWEI MateBook D de pe Huawei Online Store beneficiază de prețurile promoționale amintite mai sus, cât și de alte reduceri pe baza cupoanelor disponibile pentru toți cei care au un cont înscris, în valoare totală de 6.000 de lei. Cele două laptopuri MateBook D14 și MateBook D15 au parte de o reducere de 800 de lei cu ajutorul cuponului. Printre produsele care mai beneficiază de cupoane de reducere se numără smartphone-urile HUAWEI Mate 40 Pro, P40Lite 5G și P40 Pro, MatePad sau WATCH GT2 Pro și multe altele.

De asemenea, Huawei OnlineStore asigură transport gratuit, posibilitatea de plată la livrare și retur timp de 14 zile fără obligația de a motiva decizia.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Se stabilește chiar mâine, 30 aprilie. Decizia care este obligatorie în România
Meghan Markle, eșec de proporții în afaceri. Ce se întâmplă cu American Riviera Orchard
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto