Marcel Ciolacu, săgeți către PNL și Klaus Iohannis, după scandalul de la Timișoara: „Voi sunteţi urmaşii Brătienilor? Un partid de terchea-berchea”

Marcel Ciolacu, săgeți către PNL și Klaus Iohannis, după scandalul de la Timișoara: „Voi sunteţi urmaşii Brătienilor? Un partid de terchea-berchea”
Marcel Ciolacu
Publicat: 31/07/2021, 16:07

Marcel Ciolacu a reacționat după scandalul care a izbucnit la Timișoara, unde filiala PNL a organizat alegeri pentru a desemna un președinte. Președintele PSD Marcel Ciolacu a atacat sâmbătă dur Partidul Național Liberal,

Marcel Ciolacu a trimis săgeți și în direcția președintelui Iohannis.

Liderul PSD a folosit cuvinte injurioase, precum „marţafoi”, „terchea-berchea”.

„Voi sunteți urmașii Brătienilor? Niște circari și marțafoi cu comportament de tip interlop?! Iohannis a cules ce a semănat: PNL – partidul său, a ajuns să facă alegeri cu poliția la ușă! Simulacrul alegerilor de la PNL Timiș este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea și mațe-fripte cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-și căra ei pumni în cap în disputele lor interne”, a scris Marcel Ciolacu.

Acesta susține că mai grav este faptul că „acești iresponsabili ar trebui să se ocupe de destinele țării! De economie, de pandemie, de educație!”.

Liderul PSD a continuat: „Acești iresponsabili ar trebui să se ocupe de destinele țării! De economie, de pandemie, de educație!. În timp ce ei se îmbrâncesc și se înjură ca la ușa cortului pentru ciolan”, s-au raportat 156 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, iar Vama Giurgiu este blocată de sute de turiști care se întorc în țară. „Și sunt doar câteva dintre adevăratele probleme ale românilor! Sunteți decuplați de realitate”, a mai spus Ciolacu.

Zeci de liberali nu au fost lăsați să intre în sala în care au fost organizate alegerile au forțat intrarea. Forțele de ordine au fost mobilizate în număr mare la intrarea în sală.

Organizarea alegerilor de sâmbătă s-a lăsat cu îmbrânceli, tipete  și suspendarea votului. Scandalul a pornit în momentul în care s-a aflat că regula pentru acces este aceea că participanții la conferința de alegeri să fie înregistrați și să primească o brațară pentru a putea să voteze.

Sunt două tabere la PNL: cea a lui Raul Ambruș si Claudiu Chira și cea a lui Cosmin Tabără, cel din urma susținut de conducerea interimară a PNL Timiș.

Tensiunile s-au intensificat după ce, cu doar câteva ore înainte de noua rundă de alegeri a conducerii filialei Timișoara, un comunicat de presă al conducerii interimare, aflată de partea lui Florin Cîțu, a anunțat că Raul Ambruș – susținut de Ludovic Orban – nu va mai putea participa la confruntare.

Argumentul a fost că în Comisia de Onoare și Arbitraj a PNL Timiș s-a stabilit că Ambruș ar fi fost ”suspendat corect și statutar”. Citește mai mult

Alegerile de la PNL Timișoara vor fi anulate

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a afirmat că sâmbătă, la Timișoara, au avut loc „încălcări grosolane ale democrației interne”, cu ocazia alegerilor de la filiala locală a partidului.

Orban a afirmat că își rezervă dreptul de a acționa în conformitate cu prevederile statutare pentru sancționarea celor vinovați, precum și pentru anularea alegerilor de la Timișoara

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
Șapte reguli care te vor ajuta să economisești mulți bani
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Elisabeta I, Regina Fecioară sau Gloriana