Patru bărbați au fost condamnați la închisoare, după ce au răpit și sechestrat un polițist din Oradea care i-ar fi făcut avansuri soției unuia dintre agresori

Patru bărbați au fost condamnați la închisoare, după ce au răpit și sechestrat un polițist din Oradea care i-ar fi făcut avansuri soției unuia dintre agresori
Publicat: 29/09/2021, 09:24
Actualizat: 29/04/2022, 11:18

Patru bărbați au fost condamnati la închisoare, după ce au răpit, umilit sub ameinţarea unei săbii, și sechestrat un polițist de pe stradă.Totul a început când unul dintre agresori a aflat că un polițist din Oradea îi trimitea mesaje cu caracter sexual iubitei sale și a vrut să-i aplice o pedeapsă. Condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare, agresorul a contestat decizia la Curtea de Apel Oradea și așteaptă decizia definitivă pe 6 octombrie.

 

Patru bărbați au pedepsit un polițist după ce s-ar fi aflat că i-ar fi trimis  mesaje cu caracter sexual iubitei unuia dintre agresori. Evenimentul s-a produs pe 6 martie 2019, iar tânăra respectivă avea o relaţie cu  un bărbat, cu care acum s-a şi căsătorit. Totul a ieşit la iveală când agresorul şi cei trei complici ai săi au fost condamnaţi.

Agresorii au vrut să îi dea o lecţie, după ce omul legii i-ar fi făcut avansuri iubitei unuia dintre agresori. Potrivit anchetatorilor, agentul de poliție  a fost amenințat cu sabia de cei care l-au ţinut captiv.

Totul a început după ce iubitul tinerei, actualmente soțul ei, a aflat că polițistul i-ar fi trimis tinerei, de mai multe ori, mesaje indecente și chiar i-ar fi propus să facă videochat.

Cel care îi făcea astfel de avansuri tinerei era un poliţist din oraş. Gelos, bărbatul şi-a sunat trei prieteni şi a pus la cale răpirea agentului.

„Acest polițist a trimis mesaje cu caracter sexual, a trimis mesaje, propuneri pentru a practica prostituția soției clientului meu, ceea ce i-a creat o stare de evidență tulburare. Clientul meu l-a contactat pe polițist, în ideea de a-și cere scuze de la actuala lui soție. Evenimentele au degenerat”, a explicat Simona Pașcu, avocata inculpatului, potrivit stirileprotv.

Sub amenințarea unor arme albe, polițistul a fost silit să-și ceară scuze.

„Inculpații, care aveau asupra lor o sabie, o bâtă și un cuțit, au determinat partea vătămată să-i însoțească la iubita inculpatului”, a declarat Claudia Rus, judecător la Curtea de Apel Oradea, arată sursă citată.

„Iar acolo nu s-a întâmplat nimic decât această solicitare a clientului meu de a-și cere scuze în fața prietenei sale. În genunchi, dar nu putem să vorbim de șantaj”, a adăugat avocata inculpatului.

Polițistul a fost ținut în acel apartament câteva ore, își amintesc vecinii, până când a reușit să fugă și să ceară ajutor.

Doi dintre agresori au fost condamnați, potrivit deciziei Judecătoriei Oradea, din februarie 2021, la câte doi ani de închisoare cu suspendare.

Iubitul tinerei, care a primit mesajele cu caracter sexual, a primit 11 luni de închisoare cu suspendare, potrivit deciziei Judecătoriei Oradea, din martie 202., magistrații ajungând la concluzia că bărbatul ar fi fost provocat de polițist prin mesajele și atitudinea pe care acesta a avut-o față de iubita lui. Cel de-al patrulea agresor a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, potrivit aceleiași decizii.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ce amendă riscă românii care stau la bloc și nu respectă legea. O femeie din...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
Schimbări uluitoare de vreme. Anunțul de ultimă oră de la ANM
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Ce face mereu Loredana Groza înainte de a se urca pe scenă
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Frații Montgolfier, inventatorii balonului cu aer cald. Pionierii zborului cu echipaj uman