VIDEO| Horoscop carieră săptămâna 14-20 noiembrie 2022. Care este zodia care trebuie să evite să mai mulțumească pe toată lumea

Publicat: 12/11/2022, 10:30

Horoscop carieră pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile.

Horoscop carieră săptămâna 14-20 noiembrie 2022 Berbec – Sfaturi bune și constructive!

Poți fi susținut sau ghidat vis-a vis de situația ta profesională de cineva destul de influent care te poate învăța cum să folosești anumite resurse sau aptitudini într-un mod la care nu te-ai gândit până acum. Spre sfârșitul săptămânii, încearcă să fii atent la chestiuni de detaliu deoarece pot apărea tot felul de probleme de natură tehnică, întârzieri sau neclarități în modul de împărțire al sarcinilor vis a vis de un proiect la care lucrezi sau în relația cu colegii.

Horoscop carieră săptămâna 14-20 noiembrie 2022 Taur – Rediscutarea unei situații!

O situație contractuală poate să fie rediscutată săptămână aceasta întrucât ești determinat în a-ți susține punctul de vedere cu mult elan și energie nemaifiind dispus să accepți nici un fel de constrângere. Planurile tale sunt deja făcute, mizezi pe o anumită strategie și știi cum să apelezi la persoanele potrivite pentru a-ți atinge scopurile. Din a doua parte a săptămânii, noi șanse se ivesc iar tu vei fi deschis la noi oferte sau poate către o activitate pe cont propriu.

Horoscop carieră săptămâna 14-20 noiembrie 2022 Gemeni – O mai bună interacțiune socială!

Chiar dacă sunt și momente de supra încărcare ca și volum de muncă și poate de confuzie în privința unei direcții profesionale, te simți totuși mai stabil și mai sigur pe resursele tale. Noi perspective de creștere și dezvoltare, poate chiar noi alianțe te așteaptă o dată cu intrarea lui Mercur, propriul tău guvernator în sectorul parteneriatelor începând de Joi, 17 noiembrie. Comunicarea cu partenerii de afaceri este amplificată iar tu te poți pune mai ușor în valoare.

Horoscop carieră săptămâna 14-20 noiembrie 2022 Rac – Adoptă o atitudine conciliantă!

Modul în care interacționezi cu ceilalți, indiferent că este un partener de business, colaborator, client sau cu publicul în general este esențial în munca pe care o realizezi întrucât cu cât adopți o atitudine mai conciliantă și mai armonioasă cu atât ai șansa să-ți atingi obiectivele. De la mijlocul săptămânii vei avea nevoie să te ocupi de chestiuni mai practice care țin de organizarea sau logistica unor proiecte.

Horoscop carieră săptămâna 14-20 noiembrie 2022 Leu – Focusează-te pe ce este important pentru tine!

Discutarea unei situații contractuale poate să nu fie cea mai armonioasă sau conciliantă la început de săptămână. În loc să te confrunți cu celălalt ale cărui păreri sunt greu de schimbat, mai bine focusează-te pe ce este important pentru tine. Dacă ai în plan sau lucrezi deja la a-ți pune pe picioare propriul tău business, lucrurile avansează într-o direcție favorabilă pentru tine întrucât reușești să îmbini creativitatea cu eficiență într-un mod demn de admirat.

Horoscop carieră săptămâna 14-20 noiembrie 2022 Fecioara – Claritate în acțiuni!

Dacă ai de susținut un examen, de făcut o prezentare, dacă ai un proiect artistic pe care vrei să-l faci cunoscut, ai toate șansele să faci o impresie bună și să-ți atingi obiectivele atâta timp cât dai la o parte anume incertitudini sau temeri care te-ar putea ține pe loc. Într-un parteneriat de business sau în relația cu cineva cu care colaborezi încearcă să fii cât mai clar în cerințele și așteptările pe care le ai.

Horoscop carieră săptămâna 14-20 noiembrie 2022 Balanță – Evită să încerci să mulțumești pe toată lumea!

Încearcă să păstrezi o perspectivă realistă asupra unor planuri de viitor și să nu te descurajezi dacă există o lipsă de susținere sau încredere din partea cuiva. Nu poți mulțumi pe toată lumea! Dacă solicitările profesionale devin mai mult decât consideri că este ok pentru tine, evaluează cu atenție dacă merită sacrificiul. În schimb, te poți folosi într-un mod inspirat și eficient de experiența acumulată până acum.

Horoscop carieră săptămâna 14-20 noiembrie 2022 Scorpion – Evita să vezi doar o singură perspectivă!

Săptămâna începe cu o veritabilă confruntare a ego-urilor între tine și o persoană din mediul profesional întrucât părerile sunt extrem de diferite. Însă cu cât te vei încăpățâna să te impui cu atât rezistența va crește. Ce poate ajuta la rezolvarea situației va fi abilitatea de a-ți susține cauza și punctul de vedere într-un mod matur și asumat, având șansa să-ți pui în valoare atât personalitatea dar și creativitatea.

Horoscop carieră săptămâna 14-20 noiembrie 2022 Săgetător – Mai conștient de tine!

Deși anumite proiecte sau sarcini socio profesionale necesită prezența și implicarea ta, poți avea momente în care îți va fi greu să-ți păstrezi concentrarea din cauza unei stări emoționale intense. Însă percepțiile mai subtile de care beneficiezi săptămâna aceasta te vor ajuta să rezolvi anumite chestiuni mai vechi. Odată ce Venus și Mercur vor intra în propriul tău semn de miercuri și respectiv joi, vei deveni mai conștient de tine analizând mai atent anumite scopuri sau direcții profesionale.

Horoscop carieră săptămâna 14-20 noiembrie 2022 Capricorn – Analiza atentă a unor obiective profesionale!

Dacă sunt anumite chestiuni de clarificat sau dezbătut, ai capacitatea de a-ți expune perspectiva cu multă claritate și determinare, câștigând susținerea unor prieteni sau persoane importante pentru tine. Însă în timp ce unii oameni te susțin, alții pot avea o agendă diferită de a ta. Din a doua parte a săptămânii, devii un pic mai retras căutând să analizezi mai în profunzime anumite obiective profesionale sau relații de business.

Horoscop carieră săptămâna 14-20 noiembrie 2022 Vărsător – Comunicare strategică!

Chiar dacă ești determinat să rediscuți o anumită situație contractuală cu cineva aflat la conducere, încearcă să o faci cât mai diplomat posibil întrucât orice tentativă de a-ți impune autoritatea asupra celuilalt nu va face decât să crească rezistența acestuia. Printr-o comunicare strategică și constructivă ai șansa să-ți pui în valoare abilitațile și să faci progrese avantajoase. Cultivarea unor relații sociale utile și o mai bună inserție socială vor deveni din ce în ce mai importante pentru tine.

Horoscop carieră săptămâna 14-20 noiembrie 2022 Pești – Revitalizarea sectorului profesional!

Interacțiunea cu un coleg de serviciu sau modul tău de lucru vis-a vis de un anumit proiect profesional poate să nu fie pe placul cuiva care ține foarte mult la respectarea unor proceduri mai stricte însă comunicarea constructivă și disponibilitatea de a asculta pot să salveze situația. Odată ce Venus și Mercur intră în Săgetător de miercuri și respectiv joi activând sectorul carierei tale, ambițiile și direcția ta profesională vor cunoaște o adevărată revitalizare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că...
Oana Roman a făcut o gafă colosală şi a fost taxată imediat: 'Se vede clar...
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
VIDEO „Vezi că te bat”. Miron Cozma s-a îmbrâncit cu liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, după...
Celebrul cântăreț a aruncat bomba: ”Vreau un copil-clonă!”+ ”Am patru fete, culese de pe stradă!”
Cum a aflat Monica Tatoiu că are CANCER! „Pierd un litru de sânge la trei...
ANIMAŢIE. "Nu pot să vă spun ce am văzut, băiatul ardea". Trei prieteni, cursă nebună...
Breaking news despre Florin Piersic!
Care este singurul tip de carne complet interzis în România! Ce pățești dacă mănâci așa...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Când intri pe autostradă, dai semnal STÂNGA sau DREAPTA? Ce semnale luminoase sunt impuse de...
Mandatul preşedintelui Zelenski expiră azi. De ce poate rămâne în continuare la conducerea Ucrainei, deşi...
O PREDICȚIE extraordinară a lui EINSTEIN, tocmai a fost CONFIRMATĂ
Maghiarii AU PRIMIT INTERZIS chiar în România. Decizia drastică luată chiar astăzi, 20 MAI
Tragedia peste care Alin Oprea nu poate să treacă. A pierdut cea mai dragă persoană
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai...
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
Ei sunt cei trei tineri care au murit în cumplitul accident din Iași. George și...
BANCUL ZILEI: - Bulă, cocoșul tău de ce nu cântă dimineața? - Pentru că este...
(P) Ceasuri Swatch inspirate de opere de artă
×