Mario Iorgulescu, primul interviu după accidentul în urma căruia a murit un tânăr: „Victima era și ea drogată. Oamenii mai și greșesc, nu cred că merit 20 de ani”

Mario Iorgulescu, primul interviu după accidentul în urma căruia a murit un tânăr: „Victima era și ea drogată. Oamenii mai și greșesc, nu cred că merit 20 de ani”
Avocatul lui Mario Iorgulescu atacă justiția din România / Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 15/11/2022, 22:12

Mario Iorgulescu a acordat primul interviu după accidentul în car a fost implicat și în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața.

Potrivit fiului lui Gino Iorgulescu, tânărul care a decedat în urma accidentului rutier de acum trei ani ar fi fost și el depistat că ar fi consumat droguri.

„Victima era și ea drogată. Actele le are și avocatul meu. Dar acum nu pot vorbi cu el, nu am numărul lui și sunt certat cu ai mei. Cu tata nu mai vorbesc de vreo două luni, iar cu mama m-am certat aseară. Mă tot cert cu ei de trei ani de zile, în fiecare zi aproape. Nu merg lucrurile între noi. Nu vreau să mă întorc în România. Mi-aș dori să fiu condamnat cu suspendare și să îmi fac pedeapsa în Italia”, a declarat Iorgulescu în exclusivitate pentru Fanatik.

Mario Iorgulescu: Am plâns un an și jumătate, în fiecare zi

Mario Iorgulescu mai spune că accidentul mortal în care a fost implicat l-au afectat puternic și are și în prezent coșmaruri din cauza morții tânărului.

Totodată, acesta a adăugat că nu a încercat niciodată să vorbească cu familia victimei, dar își cere iertare de la rudele tânărului mort și îi roagă pe aceștia să înțeleagă că „oamenii mai și greșesc”.

Mai mult, promite că va avea grijă de copiii victimei accidentului.

„Vreau să le spun că aș vrea să dau timpul înapoi, nu aș mai face acea greșeală. Nu pot să dau timpul înapoi, dar pot să le fac o promisiune. Voi avea grijă de acei copii, nu le va lipsi nimic, niciodată, mă voi ocupa personal, eu și familia mea.

Voi face tot posibilul să nu ducă lipsă de nimic, chiar știu că le este greu fără tată, mi-aș fi dorit să nu se întâmple asta”, a mai spus Mario Iorgulescu.

„Nu cred că merit 20 de ani”

Fiul lui Gino Iorgulescu povestește că se află într-o clinică psihiatrică în Italia, dar că tratamentele sunt atât de dificile pentru el încât ar fi preferat să fie la închisoare.

De asemenea, el spune că speră că va avea parte de un proces corect în România și că nu crede că merită 20 de ani de închisoare pentru faptele sale.

„Sunt în Italia, într-o clinică psihiatrică. Am o leziune la lobul frontal, medicii spun că e de când eram copil, de când am căzut în cap. Nu mă simt deloc bine, abia pot să stau. Sunt înconjurat, aici, de oameni cu probleme psihice. Nu am cu cine să vorbesc, am momente când o iau razna.

Mi se pune pata pe câte cineva, m-am și bătut pe aici, nu sunt deloc în toane bune. Am nevoie de îngrijiri medicale permanente, dar nu am inventat boala așa cum cred procurorii. Preferam să vin să îmi fac pedeapsa, dar trebuie să mă vindec.

Sper să se judece corect, să nu fiu judecat după statut, după nume sau după ce am făcut în trecut. Îmi asum acea greșeală, dacă vor să mă condamne, o să fac și închisoare. Dar nu cred că merit 20 de ani de închisoare pentru acea greșeală și pe care o regret. O viață e pierdută deja, sper să nu o nenorocească și pe o a doua”, a mai spus el.

Mario Iorgulescu a fost transferat de către părinți în Italia și internat într-o clinică în 2019, după ce a provocat accidentul în care un tânăr a murit. La acel moment, procurorii l-au acuzat pe fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal că a comis accidentul mortal după ce a consumat alcool și droguri și au emis primul mandat european de arestare preventivă.

Un al doilea mandat european de arestare a fost emis după ce Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare pentru o faptă anterioară accidentului, decisă de Curtea de Apel Bucureşti. Acesta a fost complice la sechestrarea unui bărbat.

Internat în Italia, Mario Iorgulescu a lipsit de la  termenele procesului în care e judecat pentru omor. Conform documentelor medicale depuse la dosarul aflat la Tribunalul Bucureşti, starea de sănătate a acestuia s-a agravat progresiv. Mario Iorgulescu a fost diagnosticat cu tulburări de somn şi sindrom de stres post-traumatic, precum și leziuni cerebrale ce ar fi apărut înainte de producerea accidentului din septembrie 2019.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc...
Ce pește e indicat în ziua de Florii. Recomandare pentru cei care au postit
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?