Mario Iorgulescu, primul interviu după accidentul în urma căruia a murit un tânăr: „Victima era și ea drogată. Oamenii mai și greșesc, nu cred că merit 20 de ani”

Mario Iorgulescu, primul interviu după accidentul în urma căruia a murit un tânăr: „Victima era și ea drogată. Oamenii mai și greșesc, nu cred că merit 20 de ani”
Avocatul lui Mario Iorgulescu atacă justiția din România / Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 15/11/2022, 22:12

Mario Iorgulescu a acordat primul interviu după accidentul în car a fost implicat și în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața.

Potrivit fiului lui Gino Iorgulescu, tânărul care a decedat în urma accidentului rutier de acum trei ani ar fi fost și el depistat că ar fi consumat droguri.

„Victima era și ea drogată. Actele le are și avocatul meu. Dar acum nu pot vorbi cu el, nu am numărul lui și sunt certat cu ai mei. Cu tata nu mai vorbesc de vreo două luni, iar cu mama m-am certat aseară. Mă tot cert cu ei de trei ani de zile, în fiecare zi aproape. Nu merg lucrurile între noi. Nu vreau să mă întorc în România. Mi-aș dori să fiu condamnat cu suspendare și să îmi fac pedeapsa în Italia”, a declarat Iorgulescu în exclusivitate pentru Fanatik.

Mario Iorgulescu: Am plâns un an și jumătate, în fiecare zi

Mario Iorgulescu mai spune că accidentul mortal în care a fost implicat l-au afectat puternic și are și în prezent coșmaruri din cauza morții tânărului.

Totodată, acesta a adăugat că nu a încercat niciodată să vorbească cu familia victimei, dar își cere iertare de la rudele tânărului mort și îi roagă pe aceștia să înțeleagă că „oamenii mai și greșesc”.

Mai mult, promite că va avea grijă de copiii victimei accidentului.

„Vreau să le spun că aș vrea să dau timpul înapoi, nu aș mai face acea greșeală. Nu pot să dau timpul înapoi, dar pot să le fac o promisiune. Voi avea grijă de acei copii, nu le va lipsi nimic, niciodată, mă voi ocupa personal, eu și familia mea.

Voi face tot posibilul să nu ducă lipsă de nimic, chiar știu că le este greu fără tată, mi-aș fi dorit să nu se întâmple asta”, a mai spus Mario Iorgulescu.

„Nu cred că merit 20 de ani”

Fiul lui Gino Iorgulescu povestește că se află într-o clinică psihiatrică în Italia, dar că tratamentele sunt atât de dificile pentru el încât ar fi preferat să fie la închisoare.

De asemenea, el spune că speră că va avea parte de un proces corect în România și că nu crede că merită 20 de ani de închisoare pentru faptele sale.

„Sunt în Italia, într-o clinică psihiatrică. Am o leziune la lobul frontal, medicii spun că e de când eram copil, de când am căzut în cap. Nu mă simt deloc bine, abia pot să stau. Sunt înconjurat, aici, de oameni cu probleme psihice. Nu am cu cine să vorbesc, am momente când o iau razna.

Mi se pune pata pe câte cineva, m-am și bătut pe aici, nu sunt deloc în toane bune. Am nevoie de îngrijiri medicale permanente, dar nu am inventat boala așa cum cred procurorii. Preferam să vin să îmi fac pedeapsa, dar trebuie să mă vindec.

Sper să se judece corect, să nu fiu judecat după statut, după nume sau după ce am făcut în trecut. Îmi asum acea greșeală, dacă vor să mă condamne, o să fac și închisoare. Dar nu cred că merit 20 de ani de închisoare pentru acea greșeală și pe care o regret. O viață e pierdută deja, sper să nu o nenorocească și pe o a doua”, a mai spus el.

Mario Iorgulescu a fost transferat de către părinți în Italia și internat într-o clinică în 2019, după ce a provocat accidentul în care un tânăr a murit. La acel moment, procurorii l-au acuzat pe fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal că a comis accidentul mortal după ce a consumat alcool și droguri și au emis primul mandat european de arestare preventivă.

Un al doilea mandat european de arestare a fost emis după ce Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare pentru o faptă anterioară accidentului, decisă de Curtea de Apel Bucureşti. Acesta a fost complice la sechestrarea unui bărbat.

Internat în Italia, Mario Iorgulescu a lipsit de la  termenele procesului în care e judecat pentru omor. Conform documentelor medicale depuse la dosarul aflat la Tribunalul Bucureşti, starea de sănătate a acestuia s-a agravat progresiv. Mario Iorgulescu a fost diagnosticat cu tulburări de somn şi sindrom de stres post-traumatic, precum și leziuni cerebrale ce ar fi apărut înainte de producerea accidentului din septembrie 2019.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O zonă turistică populară, închisă din cauza unor flori care miros urât