VIDEO | Horoscop sâmbătă 19 noiembrie 2022. Caută să-ți setezi așteptări realiste pentru ziua de astăzi

Publicat: 19/11/2022, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă 19 noiembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru nativii și ascendenții din toate zodiile. Previziunile astrologului Virginia Olteanu

Horoscop sâmbătă 19 noiembrie Berbec

Dacă cineva apelează la ajutorul tău astăzi, reacționezi într-un mod extrem. Fie refuzi din lipsă de chef sau energie fie te implicit cu totul făcând mai mult decât ți s-a cerut. Încearcă să fii moderat! Pe după amiază, îți propui să interacționezi mai mult social sau să mergi la un spectacol interesant.

Horoscop sâmbătă 19 noiembrie Taur

Chiar dacă ești entuziasmat în privința unor planuri pe care ți le-ai făcut fie cu partenerul de cuplu fie cu prietenii, anumite lucruri par să nu te satisfacă așa cum ai fi crezut. Însă te reorientezi pe loc și cauți altceva care să ți se potrivească. Poți face o programare la spa răsfățându-te cu un masaj deosebit și relaxant.

Horoscop sâmbătă 19 noiembrie Gemeni

Deși ai în plan fie să te odihnești fie să te relaxezi mai mult, cineva poate avea nevoie de tine pentru un eveniment social. Indiferent de ce alegi caută să fii corect față de tine și să nu accepți ceva doar dintr-un sentiment exagerat al datoriei. Pe după amiază, dacă te decizi să ieși în oraș cu siguranță compania și mediul vor fi mai mult decât plăcute.

Horoscop sâmbătă 19 noiembrie Rac

Caută să-ți setezi așteptări realiste pentru ziua de astăzi și să nu exagerezi cu anumite lucruri, oricât de dornic ai fi să-ți atingi anumite scopuri sau obiective. Pe după amiază fie te decizi să-ți înfrumusețezi căminul făcând anumite modificări fie te bucuri de vizita și compania unor prieteni. Ești gazda perfectă iar tu știi asta.

Horoscop sâmbătă 19 noiembrie Leu

Deși ești foarte organizat în modul în care îți gestionezi cheltuielile zilnice, cineva poate să-ți facă o ofertă greu de refuzat, însă înainte de a lua o decizie, caută să verifici dacă într-adevăr oferă ceea ce promite. Pe după amiază poți avea avea plănuită o întâlnire romantică sau participarea la un spectacol, indiferent de caz, șansele de a te simți bine sunt maxime.

Horoscop sâmbătă 19 noiembrie Fecioara

Cerințele sau pretențiile cuiva pot fi cu adevărat exagerate însă depinde de tine dacă te vei conforma sau nu. Dacă te decizi să faci anumite investiții în propria casă pentru a-ți înbunătați confortul, ai șansa să achiziționezi ceva de calitate la un preț foarte bun. Dacă ai musafiri, ai șansa să petreci o zi plăcută și relaxantă în compania celor dragi.

Horoscop sâmbătă 19 noiembrie Balanța

În prima parte a zilei ești un pic mai retrasă analizând cu atenție cum să procedezi mai bine într-o chestiune destul de solicitantă pentru tine. Îți recapeți din energie în a doua parte zilei și-ți propui să te întâlnești sau măcar să contactezi pe cineva apropiat cu care nu te-ai mai auzit demult. Gândurile tale sunt pozitive și benefice.

Horoscop sâmbătă 19 noiembrie Scorpion

Căută să nu-ți pui toate visurile și așteptările în mâinile cuiva deoarece riști să fii dezamăgit dacă celălalt nu se poate ridica la înălțimea lor. Pe după amiază, poți simți nevoia să te retragi un pic sau să faci o plimbare în liniște, căutând să te folosești de toate resursele pe care le ai pentru a investi mai mult în acele activități care te echilibrează și te liniștesc.

Horoscop sâmbătă 19 noiembrie Săgetător

Caută să ai o perspectivă de ansamblu asupra unor chestiuni și să-ți păstrezi detașarea deoarece, în caz contrar riști să fii copleșit de o situație emoțională care nu este nici pe departe așa cum pare să fie. O întâlnire cu un prieten pe după amiază poate să fie exact ceea ce ai nevoie deoarece acesta va reuși să te mobilizeze și să te încurajeze.

Horoscop sâmbătă 19 noiembrie Capricorn

Fii atent la promisiunile pe care le faci sub impulsul unor stări de moment deoarece poți descoperi ulterior că nu sunt cele mai potrivite și nici cele mai sincere. Dacă participi la un eveniment social pe după amiază, ai șansa să te faci plăcut și remarcat prin diplomația și profesionalismul care te caracterizează.

Horoscop sâmbătă 19 noiembrie Vărsător

Dacă cineva vine cu o propunere, o idee, o schemă de cum să te înbogățești pe loc, oricât de tentantă ar putea să fie, caută să verifici cu multă atenție înainte de a lua o decizie. Pe după amiază vei căuta să te relaxezi mai mult. Te poți întâlni eventual cu niște prieteni cu care împărtășești aceleași obiective și interese.

Horoscop sâmbătă 19 noiembrie Pești

Nevoia de relaxare și pasivitatea pe care le resimți astăzi te pot determina să abandonezi o mare parte din activitățile pe care le aveai în plan. Îți poți petrece restul zilei în compania persoanei iubite într-un mod romantic și chiar intim. De asemenea, te poți sfătui cu cineva în privința unor chestiuni profesionale care au ca scop să-ți amplifice vizibilitatea.

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022:

Urmăriți horoscopul pentru carieră (14-20 noiembrie 2022):

Urmăriți horoscopul general pentru luna noiembrie:

Urmăriți horoscopul financiar pentru luna noiembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră al lunii noiembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că...
Experimentata Raicu l-a 'prins' pe şefuleţ! Ce a făcut micuţul pervers înainte de întâlnire
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
VIDEO „Vezi că te bat”. Miron Cozma s-a îmbrâncit cu liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, după...
Celebrul cântăreț a aruncat bomba: ”Vreau un copil-clonă!”+ ”Am patru fete, culese de pe stradă!”
Dieta simplă a „Mamei Natură” | Ce mănâncă Roxana Ionescu, pentru a se menține în...
Un sat montan din Europa introduce taxă de intrare pentru turişti, din cauza celor care...
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
El este Robert, tânărul de 23 de ani care a murit în teribilul accident din...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Când intri pe autostradă, dai semnal STÂNGA sau DREAPTA? Ce semnale luminoase sunt impuse de...
Ieftine şi proaste? Xiaomi SU7, maşina electrică a Chinei cu vânzări record, s-a stricat după...
Marea IUBIRE a lui Nikola Tesla! „Dintre toate, cel mai mult mi-a plăcut...
Ungurii ne umilesc din nou. Ungaria dă lecții României. Este o rușine fără margini
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să...
Informații șocante despre presupusul ucigaș al fetei de la Sibiu. Tânărul ar avea probleme psihice:...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
Ei sunt cei trei tineri care au murit în cumplitul accident din Iași. George și...
BANCUL ZILEI: - Bulă, cocoșul tău de ce nu cântă dimineața? - Pentru că este...
Cum ar arăta lumea cu peste 3 grade Celsius din cauza crizei climatice?
×