EXCLUSIV | Creatoare de modă din București, condamnată după ce a fost prinsă drogată la volan. Va munci la parcuri și grădini

EXCLUSIV | Creatoare de modă din București, condamnată după ce a fost prinsă drogată la volan. Va munci la parcuri și grădini
Publicat: 02/04/2023, 08:00
Actualizat: 05/04/2023, 11:31

O creatoare de modă din București a fost condamnată, recent, la un an de închisoare cu suspendare și două luni și jumătate de muncă în folosul comunității, la „spații verzi”, după ce a fost prinsă drogată la volan de către polițiștii rutieri. Tânăra trebuie să participe inclusiv la un program de reintegrare socială, iar dacă va încălca deciziile instanței, riscă să fie încarcerată la Penitenciarul de Femei Târgșor.

Ea este cunoscută în mediile mondene bucureștene ca și designer vestimentar, postură din care, de altfel, a și participat la show-ul de televiziune „Imperiul Leilor”, difuzat de ProTV.

Creatoarea de modă a fost condamnată, la data de 13 martie, de magistrații Judecătoriei Sectorului 1, la un an de închisoare cu suspendare.

În plus, judecătorii au decis că vedeta trebuie să se prezinte la Serviciul de Probațiune București, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa, să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește cinci zile, să comunice schimbarea locului de muncă și să facă dovada mijloacelor sale de existență.

Conform deciziei de condamnare, „inculpata va presta muncă neremunerată în folosul comunității la Administrația Domeniului Public București – Sector 3 sau la Poliția Locală Sector 1, pe o perioadă de 80 de zile”.

Nu a recunoscut că a fost condamnată

Conform magistraților, creatoarea de modă a fost oprită de un echipaj al Brigăzii de Poliție Rutieră, la data de 20 septembrie 2021, în jurul orelor 14:15, în timp ce conducea un Fiat Punto, pe o stradă din Sectorul 1. Aparatul Drugtest cu care a fost atunci testată a indicat faptul că aceasta consumase substanțe stupefiante.

Ca urmare, permisul i-a fost suspendat pe loc, fără drept de conducere, și a fost transportată direct la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, pentru analize.

Ulterior, polițiștii Brigăzii Rutiere au audiat-o atât pe ea, cât și un martor, iar după ce INML a confirmat faptul că femeia consumase droguri dosarul a fost trimis în judecată, la data de 22 noiembrie 2022.

Contactată telefonic de Gândul, creatoarea de modă nu a recunoscut că a fost condamnată și a menționat, în contexul unei declarații incoerente, că deși numele apare pe portalul instanțelor de judecată, este vorba de o altă persoană. „Nu… nu sunt eu. Dar cine sunteți… ce este Gândul… nu, nu este vorba despre mine …”, a spus tânăra.

Ana Morodan, reținută după ce a condus drogată

Și influencerița Ana Maria Morodan a fost prinsă de Poliția Rutieră, miercuri, după ce s-a urcat drogată la volan. Vedeta a fost oprită chiar de două ori în aceeași zi. Prima dată, femeia a fost denuțată de un șofer, care a observat că mașina mergea șerpuit. Polițiștii i-au făcut semn să tragă pe dreapta, însă șoferița a mai mers câțiva zeci de metri, după care a oprit automobilul, a dat cu spatele și a acroșat două autoturisme, între care și pe cel al bărbatului care sesizase autoritățile.

Ulterior, Ana Morodan a refuzat atât testarea cu aparatele Alcooltest și Drugtest, cât și analizele obligatorii de la INML.

Câteva ore mai târziu, Ana Morodan a fost oprită din nou, după ce un echipaj a observat că mașina de teren a influenceriței nu mai avea una dintre plăcuțele de înmatriculare. De această dată, cea supranumită și „Contesa digitală” a acceptat să sufle în cele două aparate, iar agenții au stabilit că aceasta consumase stupefiante.

După ce a fost condusă din nou la INML, unde i s-au recoltat probe, Ana Morodan a fost reținută pentru 24 de ore, la finalul cărora a fost pusă sub control judiciar, pentru 60 de zile.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
Florin Piersic, OPERAT de urgență! Diagnosticul pus de medici, după ce i s-a făcut rău
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Se CONFISCĂ mașina. Acest lucru va deveni TOTAL INTERZIS în România: Să scriem negru pe...
Supă de cartofi cu pâine prăjită și usturoi. Rețeta măicuțelor de la Mănăstirea Prislop
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Florin Piersic, dus de urgență la spital! Marelui actor i s-a făcut rău în timpul...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
O pisică a trecut prin aventura vieții după ce a fost trimisă din greșeală într-un...