Horoscop zilnic, 11 decembrie 2023. Veți descoperi că fericirea stă în liniștea sufletească

Horoscop zilnic, 11 decembrie 2023. Veți descoperi că fericirea stă în liniștea sufletească
Publicat: 10/12/2023, 15:00

Condiția fericirii este liniștea sufletului. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 11 decembrie 2023.

Berbec

Fii pregătit pentru acțiune. Ajungi într-un punct critic al ciclului tău emoțional, când inima ta se simte grea. S-ar putea să te simți imobilizat de o greutate uriașă, ca și cum ai fi aspirat în nisipuri mișcătoare. Apucă o creangă și trage-te afară. Ridică-te deasupra situației actuale cu ajutorul unei perspective înalte.

Taur

Într-un șir de drame emoționale intense, ultimul lucru de care ai nevoie este încă una. Din nefericire, se pare că tocmai asta vei primi. Încă o dată, un scenariu romantic incredibil se apropie de un punct culminant, iar emoțiile tale sunt în fierbere. Stai nemișcat, așteaptă lovitura și apoi continuă. Dacă ai sentimentul că vei exploda pur și simplu pleacă din situație.

Gemeni

Există o mare cantitate de energie care ar putea să îți înăbușe focul. Orice s-ar întâmpla, nu lăsa să se stingă. Unul dintre atuurile pe care le aduci în grup este un dinamism puternic care le dă oamenilor curajul de a se schimba. Fii un luptător în ring. Amintește-ți că, la sfârșitul zilei, trebuie să fii mulțumit doar de performanța unei singure persoane – tu.

Rac

Rezolvă problemele urgente, mai ales când vine vorba de cele romantice și emoționale. Ai toate datele de care ai nevoie pentru a susține un punct de vedere valabil. Sentimentele tale sunt puternice și intense. Nu le ignora sub nicio formă. Urmează-ți instinctul înainte de a te încrede în orice altceva.

Leu

În timp ce încerci să-ți exprimi opiniile astăzi, ai putea avea senzația că cineva îți dă cu nisip în față. Ca un copil pe plajă, nu ai decât elementele brute pe care să le folosești pentru a te apăra. Folosește unul dintre cele mai mari daruri ale tale – puterea minții – pentru a combate forța adversă. Abilitatea ta de a fi mai isteț decât ceilalți va fi cel mai puternic instrument al tău.

Fecioară

Este posibil ca barca ta să fie zguduită astăzi până la punctul în care tu să fii aruncat peste bord. Pregătește-te să înoți până la mal. Stabilitatea este cheia pentru a menține o atitudine sănătoasă, mai ales când vine vorba de emoțiile mereu fluctuante. Problemele legate de casă și de bunurile oamenilor sunt susceptibile să iasă la suprafață într-un mod dramatic. Ascultă-ți inima pentru a afla răspunsurile.

Balanță

Calmează-te și centrează-te. Aceasta este o zi care îți va stârni emoțiile. Ești apt să primești informații de la fiecare dintre simțurile tale, așa că păstrează aceste canale deschise și disponibile pentru noile informații care încearcă să pătrundă. Nu te grăbi. Este mai bine să adopți astăzi o abordare rezervată și receptivă.

Scorpion

Astăzi vei străluci din toate punctele de vedere. Există o concentrare de energie în favoarea ta, așa că acționează cu îndrăzneală și fără ezitare. Emoțiile tale deschid calea, iar inima ta este cu jumătate de pas în urmă. Fie ca acesta să fie începutul unei plimbări sălbatice pe un roller coaster de aventuri. Este momentul potrivit pentru tine să conduci.

Săgetător

Inima și emoțiile tale sunt pe aceeași pagină, dar s-ar putea să nu fie pe pagina pe care ți-o dorești. S-ar putea ca tu să-ți amintești de un eveniment din trecut. Ceea ce a fost cândva un set de întâlniri fericite te lasă acum cu sentimentul că există spini în coasta ta. Concentrează-te pe prezent și lasă trecutul să devină istorie.

Capricorn

Lasă-ți instinctele să strălucească, Capricorn. Bazează-te pe cel de-al șaselea simț al tău. Dacă lucrurile încep să devină dificile, amintește-ți că ai capacitatea de a-ți păstra calmul. Nu numai că este un instrument extrem de important, dar este și esențial pentru a menține orice fel de stabilitate în situație. Păstrează-ți în permanență echilibrul. Sănătatea ta mintală depinde de asta.

Vărsător

O ancorare solidă în pământ va fi extrem de importantă pentru tine astăzi. Inimile pot fi frânte sau câștigate, în funcție de cât de bine îți joci cărțile. Ține minte că cel mai probabil concurentul lent și constant va câștiga această cursă. Toată vorbăria din lume nu te va duce nicăieri. Astăzi este vorba despre calitate și acțiune. Eforturile de proastă calitate vor da rezultate de proastă calitate.

Pești

Indiferent de cât de mult pare că furtuna scapă de sub control, vei reuși să o gestionezi. Ai încredere în tine pentru că, de cele mai multe ori, ești cu picioarele pe pământ. Există un motiv pentru care îți acorzi timp să te ocupi de detalii și să îți planifici cu atenție mișcările. Astăzi este o zi în care vei vedea răsplata acțiunilor tale sârguincioase, mai ales în dragoste, în frumusețe și în cele mai profunde emoții ale tale.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut...
Și-a trimis sora geamănă la muncă, în locul ei, dar a făcut o greșeală! Cum...
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ce a primit, de fapt, o turistă care a plătit pentru o cameră cu „vedere...
Cauza morții lui Costel Constantin. Ce l-a răpus pe marele actor, de fapt
Atleta cu o malformație RARĂ care face furori pe platformele pentru adulți! I-a înnebunit pe...
Procesul lui Vlad Pascu s-ar putea schimba radical, odată cu noua judecătoare. Se reia în...
Cuvintele înfiorătoare ale unui criminal înainte de a împinge un băiat de 10 ani de...
Calendar ortodox pentru ziua de 24 mai 2024: De ce este slăvit Sfântul pomenit în...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cea mai agresivă Dacia DUSTER de la expoziția MILITARĂ din București - VIDEO
O victorie a Rusiei în Ucraina produce frisoane pe continent: Kremlinul ar avea undă verde...
Instrument REVOLUȚIONAR, la un pas de a SCHIMBA LUMEA pentru totdeauna!
Interzis pentru românii care nu locuiesc la adresa din buletin! Legea este categorică
Prânzul, tot mai scump pentru angajații români. Câți bani cheltuiesc lunar
Simona Gherghe, mesajul emoționant de ziua fiicei sale. Ce i-a transmis și în ce ipostază...
Creatura cu aspect înfricoșător găsită pe o plajă. Ce au descoperit oamenii de știință care...
Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam...
Alin Oprea, confesiuni cu lacrimi în ochi: ”Nici nu mă născusem când deja nu mai...
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar...
O nouă metodă de vindecare a leucemiei! Ce au descoperit cercetătorii elvețieni?
×